Information om rådande reseläget

Svenska UD har hävt avrådan från resor till:

Andorra, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Finland, Frankrike, Grekland, Island, Italien, Kroatien, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, San Marino, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Vatikanstaten och Österrike.


För Estland, Irland och Lettland hävs avrådan den 2 december 2020. För övriga länder gäller avrådan till och med den 31 januari 2021.


Vi vill påminna om att ta reda på vilka lokala restriktioner och eventuella karantän-regler som gäller för det land du vill besöka. Ofta finns aktuell reseinformation på Sveriges ambassader per land.


För mer information, besök https://www.swedenabroad.se/sv eller https://www.regeringen.se/uds-reseinformation


Informationen uppdaterades 2020-11-23

Charterresor till Tunisien

Jämför och boka tryggt med av- och ombokningsmöjligheter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tunisien Afrika

Tunisien är Afrikas populära resmål med milslånga stränder, tropisk värme och ett stort utbud av sevärdheter och shopping. Upplev afrikansk kultur och modern livsstil i en intressant blandning.
En resa till Tunisien är härlig året runt, men somrarna är varmast med värme upp till 35 grader. Landet erbjuder en intressant mix av afrikansk kultur och västerländsk modernitet. Besök populära turistorter som Sousse, med orientalisk charm och spännande shopping, Monastir, med alla fina restauranger och båthamnar eller Hammamets fantastiska stränder om du vill njuta av sol och bad. För maximal avkoppling rekommenderas Thalassoterapi, som är tunisisk spabehandling med välgörande mineraler. Ta en tur till Djerba, som är en palmfylld ö med otroligt avslappnande strandmiljö. Åk på äventyr till Saharaöknen och rid på kameler – om du klarar av hettan. Port el Kantaoui erbjuder bra golfmöjligheter, moderna restauranger och ett spännande uteliv. Tunisien erbjuder många upplevelser och dagsutflykter. Besök Matmatas grottor och titta på inspelningsplatserna från Star Wars, åk till El Djem och den gamla amfiteatern eller beskåda vacker konst i Sidi Bou Said. Tunisien har ett spännande, varierat kök och alla kan hitta något gott att äta. I shoppingväg finns kläder och prylar i alla prisklasser, från lyxiga märken till mycket prisvärda fynd.
Ökenäventyr i en oas
1 / 24
Foto: tima
Solnedgång i Sahara
2 / 24
Foto: clahed
Mr Djerba
3 / 24
Foto: sonja
Stranden vid hotellet i Hamamet
4 / 24
Foto: moaom
Vackra båtar
5 / 24
Foto: bengtar
Fångar eller fågna i ökenhettan
6 / 24
Foto: altun
Vackert strand
7 / 24
Foto: mila
Atlasbergen 1500 möh
8 / 24
Foto: rommetorp
Strand i Houmt Souk
9 / 24
Foto: anna__
Vilken fluffig strand!
10 / 24
Foto: janetttan
Stranden
11 / 24
Foto: lalunaloca
Djerba
12 / 24
Foto: sonja
Desert
13 / 24
Foto: dujmovochka
Medinans utsida i Hamamet
14 / 24
Foto: ullehd
Kryddor
15 / 24
Foto: anna__
16 / 24
Foto: zoombrero
Vilopaus
17 / 24
Foto: nattugglan
Utsikt från balkongen
18 / 24
Foto: miamadam
vy från ribaten
19 / 24
Foto: isa
Atlasbergen
20 / 24
Foto: rommetorp
21 / 24
Foto: dazind
22 / 24
Foto: marre67
Tunisien 15/6-29/6 2008
23 / 24
Foto: bex
El Djem
24 / 24
Foto: annical