Information om rådande reseläget
Till följande länder kan du resa som svensk medborgare

Andorra, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Frankrike, Storbritannien, Grekland, Irland, Italien, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nordirland, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Rwanda, San Marino, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Tyskland, Vatikanstaten och Österrike


OBS! Krav på negativt covid-test, vaccinering och olika restriktioner gäller vid inresa till de flesta länder. För aktuell information och vad som gäller för ditt resmål, besök https://www.swedenabroad.se/sv eller https://www.regeringen.se/uds-reseinformation


För övriga länder gäller avrådan till och med den 1 juli 2021.


Boka tryggt via Reseguiden

Nu ingår skydd för händelser kopplade till Covid-19 när du bokar via Reseguiden. Våra anslutna researrangörer erbjuder öppet köp, ombokning, avbokning, ökad trygghet och subventionerade tester. Läs mer här.


Senast uppdaterad: 2021-05-26

Charterresor till Malta

Jämför och boka tryggt med av- och ombokningsmöjligheter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Malta Europa

Ön Malta ligger mitt i Medelhavet och är ett populärt resmål för alla som längtar efter sol och värme. Här finns såväl härliga stränder som mysiga klippbad och det går att bada en bra bit in i november.
Sevärdheter finns det gott om på Malta och landets tillhörande småöar. Besök till exempel den medeltida staden Mdina och promenera i dess smala, vackra gränder. På öns norra kust finner du populära destinationer som Sliema och St. Julians med bra shopping, restauranger och ett pulserande nattliv. På Malta finns såväl romerska kvarlevor som förhistoriska tempel och det finns därmed mycket kultur att ta del av runt om på ön. Ett besök till den lilla ön Comino och Blue Lagoon med sitt klara och turkosa vatten är ett måste. Ett tips är att åka hit i god tid för få en bra plats då lagunen är mycket populär. Andra populära stränder är till exempel Golden Bay på den södra kusten och Ir-Ramla på den vackra, och något lugnare, ön Gozo. Det finns gott om badplatser på Malta och även St. Peter’s Pool bjuder på en intressant upplevelse för dig som vill bada från klippor eller snorkla. Ett perfekt resmål för dig som uppskattar sol, bad och god mat.
Blue Lagoon, Comino
1 / 21
Foto: nisse2ears
Semester
2 / 21
Foto: lillen
Gozo
3 / 21
Foto: iatommy
Utfärd
4 / 21
Foto: bluebird
Blå Lagunen
5 / 21
Foto: josefineo
Cominotto
6 / 21
Foto: evazen
Malta
7 / 21
Foto: anis
Paradiskänsla - trots båtar överallt
8 / 21
Foto: ziesta
Blå lagunen
9 / 21
Foto: trea
En gata i Valletta
10 / 21
Foto: visial
Grann fiskebåt
11 / 21
Foto: dodi
Utikt över ön
12 / 21
Foto: annna
Blå fönstret
13 / 21
Foto: viator
Samma värld-samma måne
14 / 21
Foto: lillen
Färgglatt i hamnen
15 / 21
Foto: ziesta
Härligt blått vatten i den blå lagunen
16 / 21
Foto: ziesta
En av två vuxenpooler
17 / 21
Foto: nisse2ears
Blue Lagoon, Comino
18 / 21
Foto: nisse2ears
Fiskare i Marsaxlokk
19 / 21
Foto: dodi
Popeye Village
20 / 21
Foto: dodi
Skeppet Fernandes ligger där borta
21 / 21
Foto: dodi