Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden inom Weekend

Visar 1 - 10 av 74 erbjudanden
Helgen den 6-7 april 2018 arrangeras succén En Öl & Whiskymässa på Svenska Mässan i Göteborg, hotellpaket med entré, högrevsburgare och dryckeshäfte. Boka redan idag!
Kom till oss på Hotell Hehrne och Fira Din käresta mellan 14-17feb. Vi dukar upp i vår vackra matsal med utsikt över Göta Älv & Hunneberg. I paketet ingår: Vin & choklad på rummet, Bad i tunna, 3 rätters middag, Övernattning med frukostbuffe.
Flygen går alltid. Du är i metropolen Barcelona på 3,5 timme. Framför dig har du en härlig helg med gatuliv, gastronomi, shopping, historia, kultur, musik, strand och mycket mer. Vill du uppleva Barcelona på riktigt? Rabatter i dec/jan/feb.
Det finns ingen storstad i världen som överträffar New York. Här finns allt, i en salig blandning av klassiskt, nytt och originellt. Njut av hisnande vyer och låt dig ryckas med av pulsen.
TUI    
I London finns det alltid mycket att uppleva. Sevärdheter, restauranger och nöjesliv samt shopping i mängder. Hos Apollo paketerar du själv din resa till London och väljer bland ett mycket stort utbud av hotell.
Apollo    
Givetvis är det Paris du ska resa till! Här finns något för alla intressen, plånböcker samt mat- och boendepreferenser. Möt våren i magiska Paris – du kommer inte att bli besviken.
Ving    
En weekend eller en vecka på Malta erbjuder bra shopping, fina restauranger, ett pulserande nöjesliv - en perfekt solsemester med fina stenstränder för både barnfamiljer och par. Kristallklart vatten för snorklaren och dykaren. Boka reda idag.
Ett måste för alla besökare i Stralsund är ett besök på OZEANEUM och Meeresmuseum. Det har vi i detta paket inklusive! Och två övernattningar med frukost och en middag på hotellet. Från 177 € per person.
BIG CITY är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har valt ut New York, ett av våra mest populära resmål och erbjuder dig nu tre unika BIG CITY paket. Läs mer på bigtravel.se
BIG Travel    
Vi har fotbollsresor till Barcelona från otroliga 3215:-/ person! I våra paket ingår flyg, hotell & matchbiljett. Besök vår hemsida www.beresor.se skicka ett e-mail på info@beresor.se eller ring 036 71 81 41