Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden inom Sportresor

Visar 1 - 10 av 18 erbjudanden
Ta med familjen på badresa till äventyrsbadet Mariebad i Mariehamn. Här finns bassänger inom- & utomhus, rutschbana med tidtagning, bubbelpool, strömkanal, motionsbassäng & småbarnsbassäng. Bastu med & utan ånga, spaavdelning & restaurang.
Stämmningen på Santiago Bernabeu är fantastisk och måste upplevas! Vi har billiga fotbollsresor med flyg, hotell & matchbiljett.
Prisvärda paketresor med buss, boende, slutstädning och liftkort. Boka direkt online på vår hemsida eller slå oss en signal. Vi gillar att prata skidåkning med våra gäster! Varmt välkomna till resebyrån med skidglädje!
Resdax    
På denna resa ser vi 3 matcher i 3 olika arenor. Svensktalande guide och massa aktiviteter. Följ med till New York, Philadelphia och Brooklyn för att se härlig hockey. Pris från 15500 kr per person. 6 dagar.
Rosa Bussarna erbjuder ett äventyr utöver det vanliga. Vi flyger till Filippinerna för att kunna snorka med valhaj! Dessutom besöker vi vackra ön Malapasqua som är känt för sin dykning. Missa inte detta unika resetillfälle!
Perfekt för dig som vill lära dig surfa. En vecka med magiska surfdagar i Nicaragua Pris fr. 3,595:-
Xtravel    
Kom till Åland och utmana dina gränser, delta i sommarens och höstens härliga motionslopp och tävlingar. vad sägs om Bomarsun Trail Run, Semesterloppet, Åland Swim Run eller något annat lopp?
Häng med till Turkiet, mtb-cykling i världsklass!
Xtravel    
Formel 1 resor till Spanien 2018 finns nu på hemsidan för bokning! Vi har F1 resor till Barcelona i Spanien med flyg, hotell & F1 biljetter.
Fotbollsresor till Arsenal med flyg, hotell & matchbiljetter. Vi är Officiell biljettagent till Arsenal. Billiga paketresor till Arsenal från otroliga 3115:-/ person. Besök vår hemsida www.beresor.se eller ring oss på 036 - 71 81 41
Sida:12Nästa