Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden inom Sportlov

Visar 1 - 9 av 9 erbjudanden
Ladda hela familjens batterier med en veckas semester under sportlovet. Här har Apollo samlat sina resor som går från Göteborg över sportlovet, för att det ska vara enkelt att hitta er nästa familjeresa. Trevlig resa!
Apollo    
Hela familjen reser bekvämt med STS Alpresor och vårt koncept Alp Inclusive® där allt ingår.
Semesterupplevelse med allt från den eviga isen på Kitzsteinhorns glaciärer på 3000 m höjd till Zellersees frusna stränder. Ett utmärkt semestermål för barnfamiljer- här finns allt som behövs: barnpassning, skidskolor, barnliftar, Funslopes med mera.
Specialpaket för hela familjen på hotell med skidåkning på Isaberg i Hestra. Ni bor på gemytliga och lyxiga Hestraviken som ligger nedanför berget vid Nissan. En stor härlig lantfrukost ingår och som tillval finns middag
På TUIs Family Life hotell finns alla förutsättningar för att allt från knattar till tonåringar ska trivas. Bland annat kan du kan räkna med fräscha rum, bred variation av pooler, kostnadsfria Les Mills-pass & minst två restauranger.
TUI    
All Inclusive-semester med färgstarka upplevelser inte ska behöva kosta skjortan. Ambitionen med TUIs koncept SuneoClub är prisvärd semesterglädje. Utöver All Inclusive så ingår också lekfulla aktiviteter och underhållning.
TUI    
Kap Verdes ändlösa stränder och solsäkra klimat passar dig som vill koppla av och ”bara vara” på semestern. Promenera i timtal längs ljusa stränder, plöja dina semesterböcker under ett parasoll, vindsurfa & mycket mer...
TUI    
Underbara vinterparadis - Gran Canaria, Lanzarote, Teneriffa, Fuerteventura, La Palma & La Gomera.
TUI    
Lämna vintern bakom er och smygstarta våren med en veckas sol och bad i värmen tillsammans med familjen. Ni hittar resor till bland annat Kanarieöarna, Dubai och Egypten. Boka nu för att säkra kvalitetstid på hög nivå!
Apollo