Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden inom Sol & Bad

Visar 1 - 10 av 209 erbjudanden
Flyg tillkommer. Vi har valt en ö-tur som tar er till några av våra favoritöar. Alla har de olika karaktärer som ger spännande variation. Vattnet runt omkring öarna är fantastiskt att bada, snorkla och dyka i med vattensikt på upp till 30 meter.
Odenresor    
Missa inte detta unika äventyr där vi åker båt i San Blas, bor på öde öar & umgås med lokalbefolkningen! Dessutom vandrar vi till den glömda staden i Colombia, utforskar Cartagena och nationalparken Santa Marta! Äventyrsresan avslutas i Panama.
Upptäck Kroatiens vackra skärgård med segelbåt och få full service av svensk besättning ombord. Även för dig som aldrig seglat tidigare!
Här väntar en lyxiga semester i en trendmedveten miljö, med en skön & avkopplad atmosfär. Att Mykonos har en egen Louis Vuitton-butik säger det mesta om den lilla ön. Besök partystranden Paradise Beach där världskända DJ:s spelar de senaste hitsen.
Apollo    
Rid kamel över lavaberg, leta upp en vinbodega på landet, prova kite-surfing, dra till Papagayostränderna med hyrcykel och ät skaldjur i en fiskehamn. Möjligheterna är oändliga och mellan äventyren slappar du i solstolen.
TUI    
Costa Calma på Fuerteventura är för dig som gillar stränder. Här finns nästan två kilometer gyllene sandstränder. Hit kommer man för att njuta av sol, värme och bad samt den lugna atmosfären så klart.
Ving    
Unika och spännande safari upplevelser med avkoppling på stranden. Inkl. flyg, övernattning, transfer, guide och mer. 15 dagar från 29 295 kr per person. Se detaljerat dagsprogram.
Med sina fantastiska stränder, snorkling i världsklass och underbart tropiska klimat kan Hawaiiöarna leva upp till de flesta drömmarna om den perfekta tropiska ön. Besök tre exotiska öar, utforska Hawaii Island med bil och njut av Hawaiis stränder.
Boka sommarens resa redan nu för att ha något att se fram emot och längta efter!
Att barnfamiljer trivs så bra i Förenade Arabemiraten är inte särskilt konstigt. Här finns ljuvliga stränder, god mat, barnvänliga hotell och mängder av aktiviteter för både stora och små. Dessutom är resmålet solsäkert och har en behaglig temperatur
Apollo