Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden inom Seniorresor

Visar 1 - 10 av 28 erbjudanden
Följ med på en avkopplande resa till ön Brac. Här skall vi uppleva strandnära boende och utflykter. Helpension. Direktflyg från Arlanda 3 oktober. Svensk färdledare. Pris fr 9590 kr.
Gäller dig som fyllt 65. Paketet inkluderar eftermiddagsfika vid ankomst, två lunchbufféer, två trerättersmiddagar, två lantfrukostbuffé samt två övernattningar i dubbelrum. Pris 2150 kr per person.
Cykelsemester på Åland låter väl som en riktig klassiker? I vårt cykelpaket ingår:Båtresa t/r, Boende inkl. frukost & linne, 3-växlad cykel med hand- & fotbroms, cykelhjälm, cykelkorg, cykelväska och Ålandskarta.Läs mer och boka>>
De indonesiska öarna har genom tiderna lockat såväl missionärer som pirater, stora gruvföretag och backpackers. Här finns allt – paradisiska stränder, en inbjudande livsstil, vulkaner och ett fantastiskt varmt och skönt hav.
Apollo    
Följ med Rosa Bussarna på spännande äventyr i Asien. Thailand, Laos, Kambodja & Vietnam. Vi besöker Angkor Wat, solar och badar, varvar tempel med stränder. Natur och kultur tillsammans med likasinande - välkommen ombord på ditt livs äventyr
Nordnorska Bodø är ett eftertraktat resmål för både naturälskare och fotografer, tack vare sina dramatiska omgivningar och ständigt skiftande ljus. Upplev norrskenet här, bara en tur med fäjan bort från Lofoten.
Ving är Skandinaviens mest rutinerade golfresearrangör med mer än 50 års erfarenhet av golfresor. De kan erbjuda det mesta för såväl nybörjaren som den erfarne. Från lyxboende till lite enklare alternativ, alltid med närhet till riktigt bra golf.
Ving    
Riu Palace Peninsula är ett exklusivt hotell med utmärkt läge i Cancun. Du bor intill en vit sandstrand omgiven av tropiska växter. Boka rum i Adults Only-delen om du är över 18 år och få tillgång till ett eget lugnare poolområde och mycket annat.
TUI    
Rosa Bussarna erbjuder ett äventyr utöver det vanliga. Vi flyger till Filippinerna för att kunna snorka med valhaj! Dessutom besöker vi vackra ön Malapasqua som är känt för sin dykning. Missa inte detta unika resetillfälle!
Var borta i en månad från 7 605:-. Vings flexibla långsemester med reguljärflyg tar dig till resmål som Kanarieöarna, den spanska solkusten, Amalfikusten och Malta. Du väljer själv när du vill resa och hur länge du vill stanna.
Ving    
Sida:123Nästa