Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden inom Romantik

Visar 1 - 10 av 11 erbjudanden
Kom till oss på Hotell Hehrne och Fira Din käresta mellan 14-17feb. Vi dukar upp i vår vackra matsal med utsikt över Göta Älv & Hunneberg. I paketet ingår: Vin & choklad på rummet, Bad i tunna, 3 rätters middag, Övernattning med frukostbuffe.
Här är paketet för dig som vill unna dig en paus från vardagen, och som uppskattar det där lilla extra. Njut av Toftas vackra natur och mat & dryck i toppklass! Priser från 1 590:-/person. Det är något alldeles speciellt med Tofta herrgård!
Redan på flyget hem kan man sakna atmosfären, stämningen och den vibrerande spänningen som förknippas med denna stad. Sällan tillfredsställer en stad så många smakriktningar och förväntningar hos besökaren, som Paris.
Besök några av Islands mest kända sevärdheter under denna weekendresa till Island över Kristi himmelsfärd. Här njuter ni av bad i den berömda Blå Lagunen, ett måste för varje nyfiken islandsresenär.
Gourmetrestauranger, spa av högsta klass och helt enkelt modern semesterlyx! TUIs Sensatori hotell finns i bland annat Spanien, Grekland, Cypern, Mexico och Jamaica.
TUI    
Det är lätt hänt att fastna i vardagens alla måsten, listor på saker som ska hinnas med och allt annat som står i vägen för avkoppling. När semestern står för dörren, får du äntligen tid att bara vara och fokusera på ditt välmående.
Ving    
Vill ni åka bort och spendera en helg i en lyxig lantlig miljö. Två övernattningar med stor lantfrukost, två 3-rätters gourmetmiddagar, båda med fördrink och kaffe samt en timma i relaxen med massagebad och champagne. 2995 kr/person i dubbelrum
Möt lyxtillvaron för vuxna som reser i par. Det är svårt att inte ryckas med av nära stranden-läget, den romantiska atmosfären och skörden av kulinariska upplevelser.
Apollo    
Kär, förlovning eller bröllopsnatt. För er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Junior eller seniorsvit på Gothia Towers i Göteborg inkl. bubbel, choklad och frukost. Överraska och boka redan idag!
Vill du göra fredagen extra mysig så passar vårt paket romantisk fredag perfekt. Övernattning i dubbelrum, 4-rätters festmiddag med fördrink, 1 timmes massagebad med champagne och stor lantfrukost på lördagen 1550 kr/person.
Sida:12Nästa