Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden inom Mat & Vin

Visar 1 - 10 av 14 erbjudanden
Ikonen Lofoten, älskad för sina dramatiska bergstoppar. Naturen, gemytliga rorbuer (fiskestugor) och lokal konst gör ögruppen till en unik upplevelse. Bo 3 nätter i en rorbu inkl. Frukost och två guidade norrskensturer.
För fjärde gången arrangeras succén Göteborg Vin & Deli mässan helgen den 20-21 april 2018 på Svenska Mässan, hotellpaket med entré, King Size räksmörgås och ett dryckeshäfte. Boka ert mässpaket!
Här får du ta del av Bordeaux med dess sevärdheter och njuter samtidigt av områdets kulinariska specialiteter, både inom mat och vin. Avresor i maj och september. Pris fr 21990kr. All inclusive
I Dubai hör höga skyskrapor, marinor med lyxyachter, konstgjorda öar och eleganta restauranger till vanligheterna. Därtill vimlar det av butiker med märkeskläder, väskor, klockor och elektronikprylar. Det går att lyxa till det ordentligt om man vill!
Apollo    
Här finns allt från prisbelönta gourmetrestauranger till enkel gatumat. Dessutom hittar du vinhus och bodegor där man serverar traktens vin, missa inte regionens eget söta vin Malaga Dulce. Perfekt efter en härlig dag på stranden!
Ving    
Centara Grand Island Resort har en lyxig standard med sviter för två till fem personer vilket innebär att hotellet passar både för familjen och till er som reser på tu man hand. Vid bokning av hotellet ingår All Inclusive och ett urval av utflykter.
TUI    
Man får aldrig glömma maten när man är i Barcelona. Barcelona erbjuder allt från de trendigaste tapasbarerna, katalansk och spansk husmanskost till högklassig "fine dining". Boka din resa i dag!
Palma är ”en liten storstad” med 360 000 invånare. Här finns en härlig storstadspuls men också en gemytlig stämning med trevliga och avslappnade människor. Du kan enkelt kombinera storstad och strand.
Alicante är ett utmärkt resmål för dig som vill ha både sol & bad samt storstad. För dig som reser utan barn bor du allra bäst på Vings Signature-hotell Hospes Amérigo, vars restaurang har belönats med en stjärna i Guide Michelin.
Ving    
Helgen den 6-7 april 2018 arrangeras succén En Öl & Whiskymässa på Svenska Mässan i Göteborg, hotellpaket med entré, högrevsburgare och dryckeshäfte. Boka redan idag!
Sida:12Nästa