Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden inom Lyx

Visar 1 - 10 av 29 erbjudanden
16 dagar från 32 095 kr per person inkl. flyg. Kombinér Ha Kuna Matata safarien med badeferie på hvide sandstrande på Zanzibar.
I Dubai hör höga skyskrapor, marinor med lyxyachter, konstgjorda öar och eleganta restauranger till vanligheterna. Därtill vimlar det av butiker med märkeskläder, väskor, klockor och elektronikprylar. Det går att lyxa till det ordentligt om man vill!
Apollo    
Ta hand om dig själv och unna dig det lilla extra under ett par dagar. Njut av kompromisslöst värdskap och minnesvärda matupplevelser på HavsVidden Hotel vid Norrhavets strand. På HavsVidden välkomnas du av det mäktiga havet och de karga tallarna.
Royal Hideaway Beach Resort är ett nytt lyxigt hotell i modern stil på Teneriffa. För en extra bekväm semester kan du boka till halvpension och för den som är intresserad så finns det golfpaket. Hotellet har en åldersgräns på 16 år.
Ving    
Upplev lyxiga Upper House i Göteborg. Inkluderar generöst stora hotellrum med fantastisk utsikt, en avsmakningsmeny, exklusiv frukost på 25:e våningen, Spa, Gym och Yoga. Boka idag!
Kryssa genom Skottlands vackra och dramatiska högland med den lilla, intima kanalbåten Spirit of Scotland. Ombord ingår allt från skotska gourmetmåltider, fina viner och single malt whisky i baren. Endast 12 resenärer ombord. Pris 48900kr.
Romantiskt weekendpaket på lyxiga Hestraviken, 2 dagar fr 2995 kr/person!
Från 16 595 kr. per person inkl. flyg. Följande ingår i resan: flygresa från Sverige till Denpasar t/r, ransport från flygplats till hotelll t/r, välkomstdrink 7 nätter på Grand Hyatt Bali i Grand Room, 7 x frukost, 1 middag, 30 min Spa mm.
Centara Grand Island Resort har en lyxig standard med sviter för två till fem personer vilket innebär att hotellet passar både för familjen och till er som reser på tu man hand. Vid bokning av hotellet ingår All Inclusive och ett urval av utflykter.
TUI    
På Meliá Cala d´Or bor familjen bekvämt under solsemester i Spanien. Ett mindre hotell med lugn och avkopplande atmosfär samt stora, fina gräs- och trädgårdsytor plus en härlig liten solterrass.
Ving    
Sida:123Nästa