Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden inom Hotellerbjudanden

Visar 1 - 10 av 45 erbjudanden
Firar ni något speciellt, högtidsdag eller något annat passar detta paket perfekt. På eftermiddagen avnjuts fikabuffé. Framåt kvällen bjuds en välkomstdrink och därefter en trerätters festmiddag och vi lovar att smaklökarna kommer att få en högtids...
Utforska hansastaden Stralsund i lugn och ro med arcona HOTEL BALTIC som utgångspunkt! Frukostar och en middag ingår i priset, från 99 € per person.
Ving har vuxenhotell för alla smaker, hitta er favorit här. Hotellrum med poolaccess, All-Inclusive, lägenhetshotell eller romantiska hotell – vad passar er?
Ving    
Här finns hotell som passar dig som söker det mindre och mer genuina boendet på semestern med en personlig atmosfär, snarare än stora hotellkomplex.
TUI    
Bo 2 personer i dubbelrum under valfri helg, i mån av ledig plats, för endast 895:- per natt inklusive frukostbuffé och fri parkering (i mån av plats) Gäller minimum 2 nätter i följd, fredag och lördag, eller lördag och söndag.
Spar Hotel    
Det här är hotell för en paus i tillvaron med älsklingen eller ett barnfritt semesteräventyr tillsammans med bästa vännen. Utmärkande för hotellen är mycket höga kundbetyg, närhet till stranden och en god standard överlag.
Apollo    
Gör något kul i väntan på våren! Res till Göteborg tillsammans i februari. Här finns något att göra för alla! Just nu erbjuder vi 20% rabatt den 11-20 februari på alla rumskategorier. Passa på att boka redan idag!
Bo på hotell centralt i Göteborg mittemot Liseberg med gångavstånd till Avenyn. Hotellrum med milsvid utsikt och härlig frukostbuffé, Gym och fritt Wi-Fi. Boka alltid lägsta pris direkt hos oss!
Upplev lyxiga Upper House i Göteborg. Inkluderar generöst stora hotellrum med fantastisk utsikt, en avsmakningsmeny, exklusiv frukost på 25:e våningen, Spa, Gym och Yoga. Boka idag!
På Apollo Mondo Selected blir du väl omhändertagen, så att du kan slappna av och må bra. Alla hotell har välutrustade gym och aktivitet är synonymt med avkoppling. Efter träningspasset väntar nybryggt kaffe eller en hälsojuice i solen.
Apollo