Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden inom Grupp- & Konferens

Visar 1 - 10 av 30 erbjudanden
Åk på en värdeskapande konferens i Alperna! Vi arrangerar skräddarsydda konferensresor till Alperna.
Andorra är en av få vintersportorter där du kan lägga en konferens under en kort vecka! Kombinationen med bra liftnära hotell, fantastisk skidåkning, SPA, Taxfree shopping, och billiga priser tilltalar alla. Kombinera med en dag/natt i Barcelona!
Kombinera mat, snabba bilar och ljuvlig musik med konferens. Vår erfarenhet, spetskunskap om Italien och våra lokala kontakter gör att vi kan skapa ett unikt innehåll för dig och din personal. Välkommen att kontakta oss för ett skräddarsytt paket.
Boka ett mötesrum ombord på M/S Eckerö och passa på att njuta av den goda maten ombord. Vi skräddarsyr resan för er och bakar in allt i ett färdigt program med resor, måltider och kringaktiviteter.
Planera årets studieresa till Budapest – en av världens vackraste städer! I priset ingår flyg, 3 hotellnätter i delat dubbelrum inkl. frukost, transfer, halvdagskonferens, studiebesök och guidad stadsrundtur.
Boka din företagsgrupp till Island hos en expert. Vår gruppavdelning har mer än 20 år erfarenhet av gruppresor till världens alla hörn. Kontakta oss för en offert på din gruppresa!
Smålands gemytligaste hotell i lyxig lantlig miljö vid Isaberg i Hestra nära Jönköping, Värnamo och Borås. En konferens på Hestraviken känns både avslappnade och inspirerande. Här får man utan tvekan energi till mötet. Sinnen öppnas och trivsel infin...
Planera årets konferens till Istanbul för en spännande vistelse i historisk miljö. Flyg + 3 nätter på 4-stjärnigt hotell inkl. frukost, från 4750 SEK/person.
Samla kollegerna & håll kickoff på Åland. Vårt förmånliga kickoffpaket stärker sammanhållningen och skapar minnen för livet. Från 1297:-/ person för båtresa, räkmacka, övernattning, konferensavgift, 2 x kaffe, 1 lunch samt Skärgårdsbord på hemresan.
Besök sagolika Krakow och kombinera med studiebesök i Auschwitz. I priset ingår flyg och 3 nätter på centralt v-hem, halvpension, transfer, studiebesök Auschwitz inkl. lunch, busstransfer, guide, entré samt guidad stadsrundtur.
Sida:123Nästa