Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden inom Bilsemester

Visar 1 - 9 av 9 erbjudanden
Ett 30-tal färdigplanerade bilpaket på 7-16 dagar. Välplanerade resrutter och allt förbokat. Enkelt, bekvämt och prisvärt. Finns över hela Amerika och Kanada. Boka till flyg eller välj Fly & Drive där även Atlantflyget ingår.
Denna resa är perfekt för familjen som gärna vill uppleva västra USAs största höjdpunkter i ett förnuftigt tempo i egen bil. Besök Grand Canyon och Yosemite. San Francisco och Los Angeles samt vackra Highway 1. Boende och bil förbokat. Ni upplever.
Ett utmärkt sätt att lära känna Island är att köra bil på Island. Vi samarbetar med bra biluthyrningar på Island och hjälper er gärna att boka er hyrbilsresa. Hyrbilar kan hämtas direkt på flygplatsen vid ankomst eller i större städer på Island.
En klassisk hyrbilsresa där ni följer "ringvägen", som löper runt Island. Längs vägen passerar ni många vackra och fascinerande sevärdheter. Ni kör över högplatåer, genom lavafält och frodiga jordbruksbygder, längs sagolika kuster och fjo...
Semesterupplevelse med allt från den eviga isen på Kitzsteinhorns glaciärer på 3000 m höjd till Zellersees frusna stränder. Ett utmärkt semestermål för barnfamiljer- här finns allt som behövs: barnpassning, skidskolor, barnliftar, Funslopes med mera.
Detta är en komplett rundresa med bil runt sevärdheterna i västra USA. Besök storstäderna bjuder på kända boulevarder, bra shopping och ikoniska byggnadsverk. Varva det med upplevelser i Grand Canyon, spännande Death Valley och vackra Yosemite N.P.
På södra Island hittar ni många av Islands mest kända sevärdheter. Med egen hyrbil kan ni själva upptäcka fascinerande naturupplevelser som majestätiska vattenfall, varma källor, svarta lavastränder till vidsträckta glaciärer.
Upplev en äkta roadtrip längs Route med 66 imponerande nationalparker och spännande storstäder.Detta är en resa till USA och Route 66 för dig som vill skapa din egen road movie. Att köra Route 66 är drömmen för många resenärer och vi håller med.
Förbokade inkvarteringar och hyrbil. Perfekt resa för dig som vill utforska den isländska landsbygden. Makalöst vacker natur väntar på dig! Obs. Island är extremt populärt på sommaren så var ute i god tid!