Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden inom Backpacking & Äventyr

Visar 1 - 9 av 9 erbjudanden
Skidvänliga bergstoppar gör Lyngenfjord till ett mecka för topptursentusiasten. Eller utforska norrskenet i den fantastiska naturen bakom en skoter, hundspann eller på en ribbåt. Boka ett norrskenspaket som inkluderar boende,mat, transfer & aktivitet
Uppleva! Här finns allt man kan önska för en solsemester med mycket innehåll. Fina stränder, imponerande hotell, oslagbar shopping, skidåkning (ja det är sant) och jeepsafari i öknen. Ultramoderna skyskrapor blandas med en fläkt av Orienten.
TUI    
I Australiens största stad Sydney ligger stranden Bondi Beach, ett surfingparadis för både nybörjaren och den mer erfarna. Ta ett foto vid det välkända landmärket Operahuset som är beläget i Sydney när du är trött i kroppen efter allt surfande.
Apollo    
Rosa Bussarna erbjuder ett äventyr utöver det vanliga. Vi flyger till Filippinerna för att kunna snorka med valhaj! Dessutom besöker vi vackra ön Malapasqua som är känt för sin dykning. Missa inte detta unika resetillfälle!
Trygghet & kunskap, sedan 1986. Anderson’s gör din resa till Afrika på rätt sätt. Välj mellan skräddarsydd safariresa med privat guide eller följ med på någon av våra gruppresor med svensk guide.Tanzania är vår stora styrka - Läs mer>>
Greklands öar har verkligen mycket att erbjuda. Att öluffa är ett häftigt sätt att uppleva mycket på samma resa, och du kommer garanterat komma hem med många vackra minnen.
Apollo    
Äventyrsön inte långt ifrån nordpolen med en orörd vildmark och unikt djurliv. En speciell upplevelse att se det gröndansande norrskenet här. Paketet ”Himmelskt grönt” inkluderar boende, mat och aktiviteter, fr. 6800 NOK.
Missa inte detta unika äventyr där vi åker båt i San Blas, bor på öde öar & umgås med lokalbefolkningen! Dessutom vandrar vi till den glömda staden i Colombia, utforskar Cartagena och nationalparken Santa Marta! Äventyrsresan avslutas i Panama.
De indonesiska öarna har genom tiderna lockat såväl missionärer som pirater, stora gruvföretag och backpackers. Här finns allt – paradisiska stränder, en inbjudande livsstil, vulkaner och ett fantastiskt varmt och skönt hav.
Apollo