Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Afrika

Visar 1 - 7 av 7 erbjudanden
Ägna semestern åt att koppla av, njuta och ladda med ny energi. Ett yogapass under bar himmel, massage med heta stenar eller bara skön avkoppling på en solbädd i skuggan av en palm.
TUI    
Storslagna Kapstaden brukar kallas The Mother City och är Sydafrikas främsta resmål. Belägen vid foten av Taffelberget vid Atlantens stränder är staden lätt att förälska sig i
Just nu! Kampanjpriser till våra spännande destinationer världen över.
Flyg till Tanzania inkl flygskatt. Helpension under hela resan. 2 övernattningar i Arusha före och efter vandringen. 6 dagars vandring på Machameleden på Afrikas högsta berg Mount Kilimanjaro.
Flyg från Sverige och du tas om hand vid ankomst. Safari med egen guide och bo på rätt platser i nationalparkerna. Vi har fantastiska safariguider och fordon som väntar på dig. Avsluta med valfritt hotell på Zanzibar. Kontakta oss för förslag.
Sydafrika är ett land med stora kontraster. Det mångskiftande landskapet och det storslagna naturlivet är lika fascinerande som landets historia.Följ med på denna rundresa med ett gediget utflyktsprogram och upplev ett av Afrikas mest spännande lände
Att resa till Mauritius är inte längre en ouppnåelig dröm. Vi ger dig chansen att få uppleva den redan i vinter. Utbudet av hotell spänner från budget till lyx och var du än bor har du de vita stränderna inom bekvämt räckhåll.
TUI