Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Afrika

Visar 1 - 10 av 10 erbjudanden
Erbjudandet gäller ordinarie bädd på en- och tvåveckorsresor (dock ej grupp- och konferensresor samt långsemester) för dig som bokar senast 60 dagar före avresa och har fyllt 60 senast på avresedagen.
Ving    
Att resa till Mauritius är inte längre en ouppnåelig dröm. Vi ger dig chansen att få uppleva den redan i vinter. Utbudet av hotell spänner från budget till lyx och var du än bor har du de vita stränderna inom bekvämt räckhåll.
TUI    
Upptäck Kapstaden, vinregionen och Hermanus med bil på egen hand med denna sju-dagars tur! Du börjar din rundresa med tre dagar i vackra Kapstaden på idylliska Weglelegen Guest House, för att sedan fortsätta vidare till vindistriktet för två daga...
Odenresor    
Just nu! Kampanjpriser till våra spännande destinationer världen över.
På familjevänliga Clubhotel Riu Funaná utanför Santa Maria bor du direkt vid stranden. Här får du en generös All Inclusive och kan ta del av ett stort utbud av aktiviteter. Personalen är hjälpsam och stämningen avslappnad.
TUI    
Familjevänliga hotell Belorizonte i Santa Maria ligger direkt vid strandpromenaden som följer ortens breda, vita sandstrand. Här har du tre poolområden att välja mellan, alla med solsängar och parasoll. För de allra minsta finns ett separat område.
TUI    
Familjevänliga hotell Belorizonte i Santa Maria ligger direkt vid strandpromenaden som följer ortens breda, vita sandstrand. Här har du tre poolområden att välja mellan, alla med solsängar och parasoll.
TUI    
På familjevänliga ClubHotel Riu Funaná utanför Santa Maria bor du direkt vid stranden. På detta populära hotell får du en generös All Inclusive och kan ta del av ett stort utbud av aktiviteter. Många gäster väljer att resa tillbaka hit.
TUI    
Melia Dunas Beach Resort är beläget norr om Santa Maria på den kapverdiska ön Sal. Hotellet är uppdelat i zoner, där stora delar är anpassat för barnfamiljen medan andra endast är för vuxna.
TUI    
Makutsi Safari Springs erbjuder femstjärniga safaris med fyrstjärnigt boende. Mellan bergskedjan Drakensbergen och nationalparken Kruger, vid Makutsiflodens strand. Här bor ni nära naturen, djuren och kan njuta av de varma källorna Makutsi Springs.
Odenresor