Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Sydamerika & Västindien

Visar 1 - 10 av 16 erbjudanden
Här har vi samlat alla våra bästa erbjudanden och kampanjer som vi har just nu. Här kan du hitta din drömresa till riktiga fyndpriser och med bra rabatter. Oavsett när du vill resa, på sommaren eller vintern, så har vi en resa för dig.
TUI    
Vår rundresa inleds i Argentinas huvudstad, Buenos Aires. Staden vid floden Rio de la Plata förknippas ofta med tango, fotboll och grillade kötträtter. Vi fortsätter sedan till Iguaçufallen, ett av världens mäktigaste vattenfall som ligger i gränsla
Upptäck Karibien med segelbåt och få full service av svensk besättning ombord. Ett äventyr utöver det vanliga, även för dig som aldrig seglat tidigare!
Vajande palmer, turkost vatten och sand mellan tårna. Här, långt ifrån vardagen, kan ni ta dagen som den kommer och njuta av kvalitetstid tillsammans. Boka en resa långt bort och hitta ert egna lilla paradis i vinter.
Apollo    
Mauritius är exklusivt, vackert och vänligt. Och Vings priser tål alla jämförelser!Reser du med Ving till Mauritius väljer du inte bara bland några av öns bästa hotell. Vi kan också erbjuda några av marknadens bästa priser.
Ving    
Upptäck Karibien med segelbåt och få full service av svensk besättning ombord. Ett äventyr utöver det vanliga, även för dig som aldrig seglat tidigare!
När du reser med Ving till Aruba kan du välja mellan flera av öns bästa hotell! Bland annat vårt barnvänliga Family Garden-hotell Divi Aruba All Inclusive.
Ving    
Under vår resa upplever vi Ecuador och besöker bland annat huvudstaden Quito. Här finns en rik historia och en blomstrande indiankultur. Vi fortsätter sedan till Galápagosöarna som ligger i Stilla havet cirka hundra mil utanför Ecuadors kust
I Fort Lauderdale varvar vi trevliga utlykter med sol och bad. Vi besöker träskmarkerna i Everglades och gör sightseeingtur med hjulångaren på Fort Lauderdales kanalsystem. Vi går sedan ombord vårt fartyg och njuter av en 8-dagars kryss i Karibien
Följ med oss på en rundresa i Centralamerikas hjärta. Vi kommer få en unik inblick i ett rikt kultur- och naturliv där vi kommer uppleva allt från aktiva vulkaner till att lära oss hur kakaobönan blir till ljuvlig choklad
Sida:12Nästa