Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Nordamerika

7 erbjudanden
6 erbjudanden
6 erbjudanden
15 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 53 erbjudanden
Flyg direkt från Stockholm eller Göteborg till Playa Del Carmen som är en av Yucatanhalvöns största turistorter, med fantastiska stränder och många sevärdheter. Trots att det är en stor turistort finns ändå charmen och stämningen kvar.
Ving    
Med sina fantastiska backar, otroliga offpist, och magiska snö, är skidresan till Aspen Snowmass en dröm för många skidentusiaster. Här blir din skidsemester en upplevelse kantad med lyx och flärd, och med skidåkning som är fenomenal.
Vår största och mest populära rundresa. Storstäder, Vilda Västern, naturscenerier och väl anpassade stopp där vi kan ta det lite lugnare. Resrutten är omfattande och väl genomtänkt, baserad på egna erfarenheter och resenärernas synpunkter. 20 dagar.
Både Orlando och Miami är städer med härligt klimat som vi nordbor suktar efter. Oavsett om du vill ha en semester fylld med fart och fläkt eller längtar efter en mer avslappnad atmosfär så finns det möjlighet till båda. Kanske vill du kombinera?
Apollo    
Förtrollas av fantastisk segling och natur i vackra Bahamas. Upptäck vår nya destination Exumas.
Flyg Sverige - Mexiko t/r, 13 övernattningar på hotell, transfers, Duktiga lokala engelsktalande guider, inkl. utflykter/turer. Barn under 12 år från 15 295 kr
Upplev våra gruppresor tilll New York. Kompletta resor med NHL biljter och svensk guidning. Pris från 12990 kr för 5 dagar i New York och minst 2 matcher. Direktflyg med SAS. Bra hotell!
Disney's All Star Sports Resort är anpassat för barnfamiljer. Här finns pool och barnpool, lekplats och barnaktiviteter, cykeluthyrning samt flera restauranger och barer. På rummen finns bekvämligheter som kylskåp, mikrovågsugn och vattenkokare.
TUI    
OLKA Express hjälper dig att göra din dröm om en NHL-resa till verklighet. Vi erbjuder New York Rangers-biljetter & hotellpaket till mycket attraktiva priser. Välkommen!
Planera årets konferens till vår världshuvudstad New York. Ta pulsen på storstadslivet, shoppa och gå på Broadway. Flyg + 3 nätter på 3-stjärnigt hotell inkl. frukost, från 7860 SEK/person.