Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Nordamerika

7 erbjudanden
5 erbjudanden
7 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 14 erbjudanden
Flyg från Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg. Prisvärt med smidiga mellanlandningar och stort utbud av fantastiska destinationer att välja mellan.
Condor    
New York har ett stort utbud av det mesta – här finns världskända museer, berömda parker och byggnader, shopping i världsklass och restauranger med mat från alla världens kök.
Apollo    
Romantiskt hotell direkt vid stranden TUI Sensimar Seaside Suites & Spa ligger direkt vid Kantenahstranden i Akumal. Här är allt designat för två och hotellet har uppmärksammats av en amerikansk tidning som ett av världens tio mest romantiska hotell.
TUI    
Följ med på en händelserik resa till den amerikanska östkusten. På vår resa upplever vi två av världens främsta städer och tillbringar tre nätter i Washington D.C innan vi reser vidare för fyra nätter i New York.
Står du fortfarande i startgroparna för att komma igång med träningen? Eller vill du kunna njuta av motion utomhus även på vintern? Oavsett vilken nivå du ligger på eller träningsform du föredrar är semestern ett perfekt tillfälle att komma i form.
Ving    
New York kommer alltid ligga på Vings topplista. Här kan du välja mellan fler än sextio hotell och en mängd olika flygbolag om du bokar på Ving.se.
Ving    
Prisvärt, smidiga mellanlandningar och stort utbud. Har du alltid drömt om USA så skall du boka med Condor- US for less!
Condor    
Till New York reser du som vill uppleva skyskrapor, gula taxibilar, otroliga konstmuseer, hektiskt nöjesliv och shopping som går utanpå det mesta. Medan Fort Lauderdale är ljumma vågor och palmblad som rasslar av välbehag och Orlando med Walt Disney
TUI    
City- och weekendresor Våren är den perfekta tiden för en cityresa. Med Ving bor du på noggrant utvalda hotell med bra läge. Allt för att du ska få ut maximalt av din tid på resmålet, och slippa lägga dyrbar tid på krångliga transporter.
Ving    
Med Apollo kan du nu enkelt och lätt boka din weekendresa. Välj mellan en massa olika destinationer.
Apollo    
Sida:12Nästa