Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Nordamerika

11 erbjudanden
11 erbjudanden
7 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 37 erbjudanden
Upplev skyskrapor, fascinerande platser och en WOW-känsla utöver det vanliga i The Big Apple, New York. Staden är en världsmetropol du sent kommer att glömma tack vare alla sevärdheter, unika stadsdelar och oändligt med utmärkta restauranger & barer.
13 spännande dagar med svensk guide. Vi besöker Grand Canyon, Kanab, Zion och Los Angeles. I Las Vegas väntar shower av världsklass. Tillfälle till sol, bad och avkoppling i Santa Monica vid Stilla Havet. Resan avslutas i populära San Francisco.
San Francisco är en av världens häftigaste och vackraste storstäder. Levande, leende och livsbejakande, med mängder av sevärdheter, restauranger och ett charmigt nöjesliv. Kombinera gärna med Los Angeles stränder & Highway 1 för den ultimata resan.
Ving    
Hotellen i Playa del Carmen är många, här finns något för alla smaker och plånböcker. Stranden är i världsklass – flera kilometer lång med kritvit sand och turkosblått vatten. Här kan du spendera många sköna dagar med sol och bad!
Apollo    
BIG CITY är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har valt ut New York, ett av våra mest populära resmål och erbjuder dig nu tre unika BIG CITY paket. Läs mer på bigtravel.se
BIG Travel    
De här hotellen har skapats särskilt för vuxna som reser utan barn. Alltid med eleganta poolområden, spa, fitnesspass och flera restauranger. För dig och någon du tycker om – vare sig det är din partner eller syrra.
TUI    
Största programmet, ankomsttransfer, svensk färdledare, sightseeing, utflykter, musikalbiljetter, restaurangbokning m.m. Start-, weekend- och veckopaket. Dessutom Rundresa New York. Vårt New York-kontor har telefonservice med svensktalande personal.
På TUI:s fyr- och femstjärniga resorthotell med stora poolområden, aktiviteter och underhållning kan du ta för dig av mat och dryck i toppklass, utan att behöva ta med plånboken!
TUI    
Fr. 8.020:-. Den perfekta semesterorten för hela familjen! Här finns utomordentliga övernattningsmöjligheter, utmärkta restauranger, internationell underhållning, avslappnande aktiviteter, golf, välsorterade affärer och många härliga attraktioner.
Ett 35-tal färdigplanerade bilpaket på 7-16 dagar. Välplanerade resrutter och allt förbokat. Enkelt, bekvämt och prisvärt. Finns över hela Amerika och Kanada. Boka till flyg eller välj Fly & Drive där även Atlantflyget ingår.
Sida:1234Nästa