Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Australien & Söderhavet

Visar 1 - 9 av 9 erbjudanden
I Australiens största stad Sydney ligger stranden Bondi Beach, ett surfingparadis för både nybörjaren och den mer erfarna. Ta ett foto vid det välkända landmärket Operahuset som är beläget i Sydney när du är trött i kroppen efter allt surfande.
Apollo    
En 20-dagars resa till 4 av de bästa områdena i Australien. Fokus på djur, natur, storstad, sol och regnskog. Ni upplever Sydney, Adelaide, Kangaroo Island, Ayers Rock, Alice Springs samt regnskog och barriärrev i tropiska norr. Ring 0775-888 088
En fantastisk resa till Australien med Sydney, boende på en ö på Barriärrevet och upplevelse av regnskogen. En resa för er som uppskattar storstad, barriärrevet och regnskogen.Ring 0775-888 088 för gratis prisoffert!
Sevärdheter som Ayers Rock, det stora barriärrevet och storstäderna Sydney och Melbourne lockar besökare från hela världen. Med härligt klimat, spännande natur och kultur har Australien något att erbjuda både paret, kompisgänget och familjen.
Apollo    
Kängurun bor ute i naturen men här presenterar vi Apollos breda, och lite mer bekväma, boendealternativ i Australien som antagligen passar dig bättre!
Apollo    
Vi har skräddarsytt resor till Australien sedan 1963 - Vi kan Australien. Sveriges äldsta och mest respekterade Australienspecialist med över 50 år i branschen. Skräddarsydda resor för alla plånböcker. Ring 0775-888 088
Boka utvalda paketresor till Australien nu och få upp till 3.000 kr i rabatt per vuxen resenär. Se mer på www.myplanet.se/australien eller ring 0775-888 088 för mer information.
*Spara 3.000 kr* Resa till Australien där ni får uppleva ikonerna Sydney, Ayers Rock och tropiska norr med Cairns. Komplettera med turer och utflykter för att få en komplett Australienupplevelse. Resan kan självklart skräddarsys. 0775-888 088
I denna härliga men något kortare resa till Australien får ni uppleva de 2 av de bästa områdena i Australien, 5 dagar i vackra Sydney med storstadspuls, operan och stränder samt 8 dagar i tropiska norr, Cairns, med regnskog, barriärrev och äventyr.