Barnsemester.se Meny

Reseguiden Admin

Erbjudanden inom Kryssning

Visar 1 - 10 av 12 erbjudanden
Ta med familjen på badresa till äventyrsbadet Mariebad i Mariehamn. Här finns bassänger inom- & utomhus, rutschbana med tidtagning, bubbelpool, strömkanal, motionsbassäng & småbarnsbassäng. Bastu med & utan ånga, spaavdelning & restaurang.
En kryssning är ett perfekt sätt att resa på för dig som vill upptäcka världen. Du får uppleva flera resmål under samma resa i områden som Karibien, Medelhavet, Indiska oceanen, Hawaii, från Dubai och Norra Europa.
Ving    
Kryssning är den perfekta semesterformen. En härlig miljö som får en att uppleva en verklig semesterkänsla, samtidigt som man får uppleva mycket. Nästan varje morgon en ny plats och nya upplevelser och detta utan att behöva packa upp och ner.
Njut av en dagskryssning till Åland med god mat, nöjen och shopping till glada sjöpriser! Våra bussar tar dig bekvämt till båten och du är hemma igen till kvällen.
Cykelsemester på Åland låter väl som en riktig klassiker? I vårt cykelpaket ingår:Båtresa t/r, Boende inkl. frukost & linne, 3-växlad cykel med hand- & fotbroms, cykelhjälm, cykelkorg, cykelväska och Ålandskarta.Läs mer och boka>>
Eckerö Linjens paket innehåller: Buss- & båtresa, transfer Eckerö-Mariehamn, övernattning med frukost & 3-rätters skärgårdsmiddag. I Mariehamn - Östersjöns Pärla bor du bekvämt med gångavstånd till shopping, nöjen och sevärdheter.
Boka vårt bekväma familjepaket till Eckerö och besök Ålands Jakt- och fiskemuseum, Leklandet eller Viltsafarit. På Åland finns sandstränder, äventyrsgolfbanor, viltsafari, ett brandkårsmuseum, bryggor att meta ifrån och djur att klappa.
Kom till Åland och utmana dina gränser, delta i sommarens och höstens härliga motionslopp och tävlingar. vad sägs om Bomarsun Trail Run, Semesterloppet, Åland Swim Run eller något annat lopp?
På Åland finns bra hotell, gästhem och inte minst ett brett urval av stugor för olika smaker och plånböcker. Vill du ha veranda mot havet? Öppen spis? Strandläge? Närhet till aktiviteter? Var ute i god tid och hitta just ditt favoritboende på Åland.
Ta hand om dig själv och unna dig det lilla extra under ett par dagar. Njut av kompromisslöst värdskap och minnesvärda matupplevelser på HavsVidden Hotel vid Norrhavets strand. På HavsVidden välkomnas du av det mäktiga havet och de karga tallarna.
Sida:12Nästa