Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i USA

Visar 1 - 10 av 31 erbjudanden
Planera årets konferens till vår världshuvudstad New York. Ta pulsen på storstadslivet, shoppa och gå på Broadway. Flyg + 3 nätter på 3-stjärnigt hotell inkl. frukost, från 7860 SEK/person.
Svenskguidad rundresa med intressant resrutt tvärs över USA. Vi besöker flera intressanta storstäder men får också dramatiska naturupplevelser. New York, Washington DC, Scottsdale, Grand Canyon, Las Vegas, Los Angeles och San Francisco. 16 dagar.
Upplev skyskrapor, fascinerande platser och en WOW-känsla utöver det vanliga i The Big Apple, New York. Staden är en världsmetropol du sent kommer att glömma tack vare alla sevärdheter, unika stadsdelar och oändligt med utmärkta restauranger & barer.
Upplev två världar på vår kombinationsrea mellan New York och Florida. 4 nätter i New York och 6 nätter i Miami. Du kan också själv bestämma längd på resan. Låt oss ta hand om din bokning.
Det finns ingen storstad i världen som överträffar New York. Här finns allt, i en salig blandning av klassiskt, nytt och originellt. Njut av hisnande vyer och låt dig ryckas med av pulsen.
TUI    
Världskända museer, berömda parker och byggnader, shopping i världsklass och restauranger med mat från alla världens kök. Det är inte konstigt att staden gjort sig känd som världens stad nummer ett, tur är att det också är staden som aldrig sover.
Apollo    
Upplev fantastiska BIG CITY New Orleans! Staden bjuder på en salig blandning av olika kulturer. Här finns afrikanska, indiska & franska influenser vilka alla har hjälpt till att skapa en färgglad och spännande stad.
BIG Travel    
Till Floridas sydligaste juvel, Key West, reser du med reguljärflyg vilket gör att du kan skräddarsy avresedag, reslängd, resmål, hotell och upplevelser. En upplevelse som du inte får missa är solnedgången vid Mallory Square.
Ving    
Orlando, Fort Lauderdale eller Miami? Det beror på vilken typ av semester du vill ha. Vill du till en storstad med brett nöjesliv, till en badort eller en kombination av storstad och badort?
TUI    
Vår största och mest populära rundresa. Storstäder, Vilda Västern, naturscenerier och väl anpassade stopp där vi kan ta det lite lugnare. Resrutten är omfattande och väl genomtänkt, baserad på egna erfarenheter och resenärernas synpunkter. 20 dagar.
Sida:1234Nästa

Jämför priser USA

Charter till USA  fr. 7 728 kr
Sista minuten till USA  fr. 10 195 kr
Flyg till USA  fr. 2 343 kr
Hotell i USA  fr. 497 kr/natt