Barnsemester.se Meny

Reseguiden.se

Erbjudanden i Portugal

Visar 1 - 6 av 6 erbjudanden
Estoril på Lissabons riviera har mycket att erbjuda sina besökare i form av spännande och intressanta utflykter, trevlig shopping, ett spännande kök och härliga viner...
Scandorama    
Gör nyårsfirandet extra minnesvärt med en sprakande nyårsresa i Europa. Våra nyårsresor innehåller allt för ett oförglömligt nyårsfirande. Välj mellan bussresor till Polen,Berlin, Dresden & Szczecin eller flygresor till Budapest, Lissabon eller Rom.
Följ med till härliga Monte Gordo, träningsparadis som fått en nytändning och som ger dig fler träningspass än någon annan resa! Välj mellan 60 pass i veckan, allt från svettiga danspass på strandens planka till löpteknik i pinjeskogen.
Springtime    
Träning eller poolhäng – varför välja? Ge kroppen en välförtjänt träningsvecka innan julstressen slår till! Just nu har vi kanonpriser på flera av våra populära träningshotell.
Apollo    
Ta en välförtjänt paus från vintern och solsäkra julledigheten! Bara några timmar bort väntar sanddyner, sol och hav. Vare sig du reser med familjen, kärleken eller vänner så finns mängder av härliga resmål och hotell att välja bland.
Apollo    
Följ med på en härlig Training Camp-vecka till Algarvekusten, fullspäckad med träning, glädje och gemenskap. Tillsammans med Friskis&Svettis erbjuder vi träning speciellt anpassad för dig som senior. Testa nya pass, utmana dig med ett roligt danspass...
Springtime    

Jämför priser Portugal

Charter till Portugal  fr. 1 848 kr
Flyg till Portugal  fr. 592 kr
Hotell i Portugal  fr. 281 kr/natt