Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Italien

Visar 1 - 10 av 20 erbjudanden
Med vår boka tidigt rabatt får du upp till 500:- i rabatt/person på alla hotell! Gäller t.o.m. 30/6. Skidåkning i Italien är något alldeles speciellt. Dolomiternas dramatiska natur är så betagande att den i sig förtjänar ett besök.
Lion Alpin    
Rom må vara Italiens huvudstad, men Milano har mycket att bjuda på och här handlar tillvaron om att njuta. Det innefattar allt från den mjukt skummade mjölken i cappuccinon, till teater, klassisk musik, konst, fotboll och shopping i världsklass.
Åk på Formel 1 resa till Monza i Italien och upplev F1 Live! Varje år har vi haft hundratals resenärer till Formel 1 i Monza, Italien. Våra Formel 1 resor är valda med omsorg och vi vet exakt vad du är ute efter när du åker på din F1 resa!
Priser från 5 995:- ink flyg & 4*hotell med frukost o middag nära liftarna. Över 210 km pist sammanbyggt system. 300 soldagar/år. Tax free land med det bästa från Franska och Spanska köket. Svensk destinations service. Direkttransfer till flygen.
Här presenterar TUI sina hotell där All Inclusive ingår i priset. Jämför hotell bland alla möjliga härliga resmål, eller välj ett specifikt land och jämför hotellen där om du redan är helt säker på vart du vill åka.
TUI    
Åk på en kryssning med Ving! En kryssning är ett perfekt sätt att resa på för dig som vill upptäcka världen. Du får uppleva flera resmål under samma resa i områden som Karibien, Medelhavet, Indiska oceanen, Hawaii, från Dubai och Norra Europa.
Ving    
Villa Val Lemme är ett charmigt jaktslott från 1850-talet, omgivet av vingårdar och genuina italienska byar mitt i det vackra Piemonte. Pris per person och natt: fr SEK 625, gäller vid bokning av hela slottet. Flyg tillkommer.
Studera italienska i hjärtat av Rom, omringad av stadens kända monument och byggnader. Passa på att utforska historiska sevärdheter, avnjut en äkta gelato och lär känna Rom som en italienare, allt samtidigt som du lär dig tala italienska.
Paketera sin sol- och badresa själv! Bestäm själv reslängd, flyg och hotell för att få det precis som du vill ha det. Här har vi samlat våra populäraste sol- och badresmål.
Apollo    
Ett optimalt resmål för finsmakaren eller modegurun! På den livliga huvudgatan Corso Umberto ligger en mängd butiker, restauranger och barer. Därtill finns givetvis möjligheten till underbara dopp i havet och avslappning i solen.
Sida:12Nästa

Jämför priser Italien

Charter till Italien  fr. 2 399 kr
Flyg till Italien  fr. 319 kr
Hotell i Italien  fr. 583 kr/natt