Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Italien

12 erbjudanden
10 erbjudanden
6 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 44 erbjudanden
Priser från 5 995:- ink flyg & 4*hotell med frukost o middag nära liftarna. Över 210 km pist sammanbyggt system. 300 soldagar/år. Tax free land med det bästa från Franska och Spanska köket. Svensk destinations service. Direkttransfer till flygen.
Världens vackraste skidåkning. Europas största liftsystem, fantastiska backar, underbart god mat, solsken och Alpernas vackraste toppar. Det finns många goda skäl att åka skidor i de italienska Alperna.
I våra resor ingår alltid transport, boende och liftkort. Boka din skidresa idag!
Lion Alpin    
Villa Val Lemme är ett charmigt jaktslott från 1850-talet, omgivet av vingårdar och genuina italienska byar mitt i det vackra Piemonte. Pris per person och natt: fr SEK 625, gäller vid bokning av hela slottet. Flyg tillkommer.
Umbrien ger den mer välkända grannen Toscana en hård kamp när det gäller kvalitet, skönhet och intresse. Perugia och Spoleto är absolut pärlor du kommer att älska. Landskapet här är häpnadsväckande vackert med vingårdar, olivlundar & medeltida städer
Flexibussitet till pisterna - Ekman Alpin är tillbaka! Underbar skidåkning, sol, fantastisk mat. Vi har valt att resa till härliga Val Di Fiemme som ligger i nordöstliga Italien och är omgivet av fantastiska berg med högklassig skidåkning.
EkmanResor    
Venedig och vinprovning. En fantastisk kombination av kultur och natur, försedd med den italienska solen. Gardasjön är bedårande vacker och vattnet är azurblått och utomordentligt klart. De gamla städerna som ligger vid stranden är typiska med...
Utöver dessa välkända sevärdheter är ett besök i Vatikanen, som rymmer både konst och historia, nästan obligatoriskt under en resa till Rom. Annat som gör Rom värt ett besök är den fantastiska matkulturen. Vi säger bara pasta & pizza!
Apollo    
Ett optimalt resmål för finsmakaren eller modegurun! På den livliga huvudgatan Corso Umberto ligger en mängd butiker, restauranger och barer. Därtill finns givetvis möjligheten till underbara dopp i havet och avslappning i solen.
Vår erfarenhet, spetskunskap om Italien och våra lokala kontakter gör att vi kan skapa ett unikt innehåll för dig och din personal. Med oss får du inga färdiga konferenspaket. Välkommen att kontakta oss för ett skräddarsytt konferenspaket.

Jämför priser Italien

Charter till Italien  fr. 2 330 kr
Flyg till Italien  fr. 407 kr
Hotell i Italien  fr. 439 kr/natt