Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Storbritannien

Visar 1 - 5 av 5 erbjudanden
Upplev atmosfären, farten och spänningen genom att åka på en Formel 1 resa och se världens mäktigaste biltävling LIVE! Vi har billiga Formel 1 biljetter till Europas alla tävlingar som passar alla plånböcker!
Det är få resmål som överträffar Londons mångfald av flygmöjligheter. Du kan nästan styra tidtabellen helt efter dina egna önskemål. Du bygger lätt din London semester själv med hjälp av TripX.
Varför London? Staden har gått om Paris när det gäller antalet besökare. Här hittar du restauranger, butiker och varuhus i världsklass som samtidigt har lyckats behålla sin karaktäristiska stil. Läs mer och boka>>
Norwegian    
Cityresa eller sol och bad? På några dagar skapar du minnen för livet, oavsett om det handlar om en lyxweekend i London, en shoppinghelg i New York eller en miniweekend eller kortvecka på Kreta eller Mallorca.
TUI    
Boka årets skolresa till London. En stad som alltid är lika populär för besökare i alla åldrar. Välj bland shopping, musikaler, museum, fotboll och mycket mer. I priset ingår flyg, 3nätter på centralt beläget v-hem inkl. frukost & lakan,

Jämför priser Storbritannien

Hotell i Storbritannien  fr. 345 kr/natt