Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Spanien

16 erbjudanden
14 erbjudanden
74 erbjudanden
14 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 104 erbjudanden
Här är riktiga lyxhotell som välkomnar gäster i alla åldrar. Här bor du elegant och barnvänligt på en och samma gång. Det finns alltid välutrustade rum för minst två vuxna & två barn, internationell barnklubb, stora poolområden & gott om aktiviteter.
Ving    
Vill ni kombinera konferensresan med tapas, strand, konst, kultur, shopping och sol? Då är Barcelona resmålet för er! I priset ingår flyg och 3 hotellnätter inkl. frukost.
Har du inte sett MotoGP live är det inte försent. Vi har billiga MotoGP resor & biljetter till alla lopp.
Costa Brava är en av Spaniens bästa kuststräckor för golfare, familjer, soldyrkaren & shoppingsugna. Bo på Ciutat de Palol, ett fyrstjärningt lägenhetshotell med perfekt läge i Platja d'Aro nära centrum, 200m från stranden & 11 golfbanor i närheten.
Hör du till dem som reser med barn och prioriterar att lägga pengarna på mer än boende? Då är våra Familjefynd det bästa valet. Alla hotell har fina poolområden med pooler för både barn och vuxna. Många hotell har plats även för större familjer.
TUI    
Nu är det dags att ta tag i den där surfdrömmen. Häng med oss till Fuerteventura och lär dig surfa! Tapas och kallsupar för endast 3895:-/person
Xtravel    
Lär dig spanska i en underbar stad omgiven av strandliv och mysiga pittoreska gator. EF erbjuder specifika temaveckor för dig som är 40+, öva din spanska och lär känna staden som en lokalbo.
På Mallorca hittar du allt du behöver för en perfekt solresa. Här finns mängder av bra stränder, restauranger och både nöjesparker, vattenland och museer. Dessutom tar det bara några timmar att ta sig hit med flyg.
Varför Mallorca? Ön har blå himmel året runt, en lång och spännande historia, en underbart vidsträckt sandstrand i centrala Palma och ett förvånansvärt rikt restaurangutbud. Läs mer och boka din flygbiljett med Norwegian >>
Norwegian    
Att alla öarna är underbara resmål råder det ingen tvekan om, men de skiljer sig åt på vissa sätt. Läs mer här för att hitta den ö som har bäst förutsättningar för din drömresa!
Apollo    

Jämför priser Spanien

Charter till Spanien  fr. 1 578 kr
Flyg till Spanien  fr. 399 kr
Hotell i Spanien  fr. 499 kr/natt