Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Spanien

12 erbjudanden
10 erbjudanden
26 erbjudanden
6 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 140 erbjudanden
Mallorca, Alicante, Malaga – vilken stad lockar mest? Gemensamt för samtliga är sol & bad, underbar mat och härlig atmosfär som andas semester. Boka till fantastiska priser med TripX.
Malaga passar den som söker både stad och sol på semestern. Staden är tillräckligt stor för att ha många sevärdheter och ett brett utbud av restauranger med goda tapas, men är ändå inte större än att du går igenom den på en halvtimme.
Ving    
Vill ni kombinera konferensresan med tapas, strand, konst, kultur, shopping och sol? Då är Barcelona resmålet för er! I priset ingår flyg och 3 hotellnätter inkl. frukost.
Formel 1 resor till Spanien 2018 finns nu på hemsidan för bokning! Vi har F1 resor till Barcelona i Spanien med flyg, hotell & F1 biljetter.
Kataloniens brusande huvudstad och furstendömet i berget. Välkommen till Barcelona! Storstaden som alla vill åka till och som har allt – hav, folkliv, spännande arkitektur och ett internationellt shoppingutbud. Dessutom får vi uppleva Andorra...
Gran Canarias pärla Las Palmas har både öns bästa strand, den billigaste shoppingen och ett rikt nöjesliv. Hippa barer, många butiker och magen kan mättas genom alltifrån enklare ställen till lyxkrogar. När solen går ned vaknar nattlivet.
Apollo    
I Costa Bravas område Empordà, vid kusten, kan inte våra blickar sluta att fästa sig på de långa stränderna med fin, vit strand, små bukter omgärdade av tallskogar där vackra vandringsleder döljer sig. Mer spektakulär kontrast får man leta efter.
Nu är det dags att ta tag i den där surfdrömmen. Häng med oss till Fuerteventura och lär dig surfa! Tapas och kallsupar för endast 3895:-/person
Xtravel    
Njut av sol och värme i Andalusien. Få en försmak av vårsolen och värmen och njut av tre härliga veckor i södra Spanien på den soldränkta andalusiska kusten i populära Fuengirola.
Scandorama    
En av Fuerteventuras finaste stränder, Las Dunas, ligger strax utanför Corralejo. Här finns det gott om plats, strandområdet sträcker sig flera mil längs kusten. För en liten utflykt kan du ta färjan över till grannön Lanzarote en dag.
TUI    

Jämför priser Spanien

Charter till Spanien  fr. 1 738 kr
Flyg till Spanien  fr. 570 kr
Hotell i Spanien  fr. 283 kr/natt