Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Egypten

Visar 1 - 10 av 17 erbjudanden
Det här är hotell för en paus i tillvaron med älsklingen eller ett barnfritt semesteräventyr tillsammans med bästa vännen. Utmärkande för hotellen är mycket höga kundbetyg, närhet till stranden och en god standard överlag.
Apollo    
Hör du till dem som gillar att upptäcka nya platser med familjen och prioriterar att lägga pengarna på mer än boende? Då är TUIs Familjefynd det bästa valet.
TUI    
Ett klassiskt kryssningsfartyg tar dig till de historiska pärlorna längs Nilen. Vi besöker faraoniska klippgravar, förtrollande tempel, botaniska trädgårdar och upplever livlig gatuhandel. Avresa varje vecka.
Har du särskilda önskemål på resan så som exempelvis takterrass, jacuzzi eller poolaccess så gäller det att vara snabb innan platserna tar slut. Ving har öppnat försäljningen på resor till deras mest populära hotell för sommaren 2018.
Ving    
Sköna dagar i faraonernas spår längs den vackra Nilen på ett kryssningsfartyg med allt du kan önska. Dessutom upplevelser av storstadspuls, pyramider och färgstarka bazaarer. Avresa varje vecka. Från 16 900:- SEK per person.
Dessutom finns här fantastiska All Inclusive-hotell där hela familjen trivs. Bokar man utan All Inclusive så och lever man ändå väldigt billigt här. Vad sägs till exempel om att äta långa, goda trerättersmiddagar varje kväll utan att det kostar skjor
Apollo    
Hurghada är en riktig oas för oss nordbor. Sevärdheterna och badvattnet håller hög klass, liksom golf- och dykmöjligheterna! Det kristallklara vattnet och de stora korallreven skapar bästa förutsättningarna för dykning och snorkling.
Ving    
På TUIs Aquamarine trivs hela familjen. Välj och vraka bland hotellets 17 pooler när det är dags för ett dopp, lek i den stora vattenparken, unna dig en lyxig behandling i spat och bara njut av att All Inclusive ingår.
TUI    
På Egyptens populäraste resmål väntar fina stränder, kristallklart vatten, många All Inclusive-hotell och mängder av vattensporter som wind- och kitesurfing. Du hittar också några av världens bästa dykplatser där du kan dyka året om.
Apollo    
Three Corners Ocean View i Egypten välkomnar endast gäster över 16 år. Hotellet passar för vuxna som vill ha nära till både stranden, centrum och den fina marinan i El Gouna. Stort hälsofokus med både hälsosam mat & ett nybyggt, välutrustat gym.
Apollo    
Sida:12Nästa

Jämför priser Egypten

Charter till Egypten  fr. 3 599 kr
Flyg till Egypten  fr. 2 173 kr
Hotell i Egypten  fr. 137 kr/natt