Reseguiden.se

Erbjudanden i Egypten

Visar 1 - 5 av 5 erbjudanden
Egypten är ett av de mest solsäkra resmålen, då solen skiner i princip året runt. Här väntar härliga dagar på privata stränder och salta havsdopp i Röda havet, känt för sitt kristallklara vatten och akvarielika undervattensvärld.
Apollo    
Kristallklart vatten med fantastisk dykning och snorkling, bra hotell, fina stränder, ett solsäkert klimat och världsberömda sevärdheter. Välkommen till faraonernas land. Just nu får du upp till 5.000:- rabatt/ bokning. Gäller avresor före 10 april.
Ving    
Prisexempel; 2 vuxna och 2 barn från 10 000:- . Börja dagarna på stranden, skåla i färska fruktjuicer och låt barnen busa i barnklubben. Just nu har du chansen att göra ett riktigt klipp på familjepaket i vinter eller i sommar.
Apollo    
Res till Hurghada och Aqua Vista Hotell som erbjuder allt du kan önska dig av en träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor
Apollo    
På Kempinski Soma Bay upplever du förstklassig service och egyptisk gästfrihet medan du njuter av ett vackert poolområde, privat strand vid Röda havet och ett läckert restaurangutbud
Apollo    

Jämför priser Egypten

Charter till Egypten  fr. 1 799 kr
All inclusive till Egypten  fr. 2 549 kr
Sista minuten till Egypten  fr. 1 799 kr
Flyg till Egypten  fr. 799 kr
Hotell i Egypten  fr. 490 kr/natt