Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden på Kap Verde

Visar 1 - 10 av 15 erbjudanden
Längtar du efter avkopplande dagar på stranden? Då föreslår vi det nybyggda strandhotellet Hilton Sal Cabo Verde på bästa tänkbara läge i Santa Maria, Kap Verde. På hotellet finns morgonyoga, ett välutrustat gym och barnklubben Polly & Mino.
Apollo    
Riu Palace Cabo Verde strax utanför Santa Maria är nyrenoverat och tillbaka i ny tappning. Läget vid stranden och tillgången till flera pooler, barer och restauranger är några av anledningarna till att hotellet är ett av de bästa på Kap Verde.
TUI    
Ving har Non stop-charter till paradiset Kap Verde och erbjuder hotell som passar både för vuxna och barnfamiljer. Här kan du vara säker på att solen skiner och att klimatet är behagligt. Koppla av på ett sätt du inte kan göra i vardagen.
Ving    
Ving har vuxenhotell för alla smaker, hitta er favorit här. Hotellrum med poolaccess, All-Inclusive, lägenhetshotell eller romantiska hotell – vad passar er?
Ving    
Här presenterar TUI sina hotell där All Inclusive ingår i priset. Jämför hotell bland alla möjliga härliga resmål, eller välj ett specifikt land och jämför hotellen där om du redan är helt säker på vart du vill åka.
TUI    
Hör du till dem som gillar att upptäcka nya platser med familjen och prioriterar att lägga pengarna på mer än boende? Då är TUIs Familjefynd det bästa valet.
TUI    
Oavsett vad din familj vill ha på semestern kan du vara säker på en sak, hos Ving hittar du familjehotell som alla kan trivas på. Hotellrum med poolaccess, All-Inclusive, vattenland eller hotell med Lollo & Bernie – vad passar er?
Ving    
Till Santa Maria på Kap Verde åker du i första hand för att koppla av och njuta av stränder som är någonting utöver det vanliga. Breda, finkorniga och gyllengula stränder med turkosblått, klart vatten.
Ving    
Kap Verdes ändlösa stränder och solsäkra klimat passar dig som vill koppla av och ”bara vara” på semestern. Promenera i timtal längs ljusa stränder, plöja dina semesterböcker under ett parasoll, vindsurfa & mycket mer...
TUI    
Här finns hotell som passar dig som söker det mindre och mer genuina boendet på semestern med en personlig atmosfär, snarare än stora hotellkomplex.
TUI    
Sida:12Nästa

Jämför priser Kap Verde

Charter till Kap Verde  fr. 3 148 kr
Flyg till Kap Verde  fr. 2 448 kr