Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Afrika

5 erbjudanden
5 erbjudanden
5 erbjudanden
9 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 43 erbjudanden
Kungar och sultaner har präglat Marocko som bjuder på arabisk tradition, blandat med europeiska och orientaliska influenser. Tusen och en natt-känslan är ständigt närvarande. Många av Unescos världsarvsfavoriter står på programmet...
Resor och safari till Sydafrika. Avresa varje vecka.
Ving har Non stop-charter till paradiset Kap Verde och erbjuder hotell som passar både för vuxna och barnfamiljer. Här kan du vara säker på att solen skiner och att klimatet är behagligt. Koppla av på ett sätt du inte kan göra i vardagen.
Ving    
Följ med på vår årliga gruppresa med safari i Tanzanias finaste parker och avkoppling på vackra Zanzibar. Den professionella färdledaren Anders Broman följer med på hela resan. Datum: 9–22 februari. Totalpris 39.900 kr
Halvpension på lodgen 9 övernattningar på 4-stjärniga Pestana Kruger Lodge, flyg från Arlanda/Landvetter/Kastrup till Johannesburg t/r . Samt massa trevliga utflykter ingår. Barn under 12 år från 11 395:-.
Kap Verdes ändlösa stränder och solsäkra klimat passar dig som vill koppla av och ”bara vara” på semestern. Med TUI flyger du direkt och bor på hotell med bästa strandläge.
TUI    
Ett klassiskt kryssningsfartyg tar dig till de historiska pärlorna längs Nilen. Vi besöker faraoniska klippgravar, förtrollande tempel, botaniska trädgårdar och upplever livlig gatuhandel. Avresa varje vecka.
Välj mellan skräddarsydd safariresa med privat guide eller följ med på en av våra gruppresor med svensk guide.Med vår unika erfarenhet av resor i Afrika är chanserna goda att du får uppleva ditt livs bästa resa & återvänder till Afrika igen & igen.
På Egyptens populäraste resmål väntar fina stränder, kristallklart vatten, många All Inclusive-hotell och mängder av vattensporter som wind- och kitesurfing. Du hittar också några av världens bästa dykplatser där du kan dyka året om.
Apollo    
Vuxensemester är en het trend. Allt fler googlar ”resor för vuxna” och ”barnfria hotell”. Därför har TUI handplockat några riktigt bra vuxenhotell med en åldersgräns på 16 år eller mer. Alla rum och lägenheter har balkong eller terrass.
TUI