Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Afrika

6 erbjudanden
18 erbjudanden
5 erbjudanden
5 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 24 erbjudanden
Oavsett vad din familj vill ha på semestern kan du vara säker på en sak, hos Ving hittar du familjehotell som alla kan trivas på. Hotellrum med poolaccess, All-Inclusive, vattenland eller hotell med Lollo & Bernie – vad passar er?
Ving    
En resa till Kap Verde är perfekt för dig som vill ha en avkopplande och solsäker vintersemester i ett behagligt klimat. Med Apollo reser du till ön Sal och semesterorten Santa Maria, där du kan välja bland flera fina hotell.
Apollo    
Hör du till dem som gillar att upptäcka nya platser med familjen och prioriterar att lägga pengarna på mer än boende? Då är TUIs Familjefynd det bästa valet.
TUI    
Öarna Boavista och Sal är våra solsäkra magneter i Kap Verde. Hit reser fler och fler som vill upptäcka något nytt och samtidigt bo bra. Här finns både stora resorthotell för hela familjen och mindre bed and breakfast nära vardagslivet.
TUI    
Vintern är lång – ge den en paus och boka en resa till värmen. Upplev exotiska resmål som Dominikanska republiken, Kap Verde eller Thailand. Tänk på att de finaste rummen går åt först, så boka din drömresa nu!
Apollo    
Just nu får du upp till 2.000:- rabatt per bokning vid minst 7 nätter. Avreseperiod: oktober 2018 - april 2019. Boka senast 3 maj.
Ving    
Precis som det låter – allt är inkluderat i resans pris. När du bokar All Inclusive äter och dricker du så mycket du vill av hotellets utbud utan att behöva tänka på notan. Enklare än så blir semestern knappast!
Ving    
Kan du tänka dig att byta ut julstress, kyla och mörker mot pålitlig sol, långa stränder och klara, varma dagar? Tänkte väl det, då är Kap Verde något för dig.
Ving    
Signature by Ving är riktiga guldkorn till hotell med 5 vingar. Hotellen erbjuder en kombination av toppläge och högsta klass på både service och faciliteter. Samtliga hotell har en internationell atmosfär av lyx och flärd.
Ving    
Det här är hotell för en paus i tillvaron med älsklingen eller ett barnfritt semesteräventyr tillsammans med bästa vännen. Utmärkande för hotellen är mycket höga kundbetyg, närhet till stranden och en god standard överlag.
Apollo    
Sida:123Nästa