Barnsemester.se Meny

Reseguiden Admin

Erbjudanden i Afrika

Visar 1 - 10 av 20 erbjudanden
Precis som det låter – allt är inkluderat i resans pris. När du bokar All Inclusive äter och dricker du så mycket du vill av hotellets utbud utan att behöva tänka på notan. Enklare än så blir semestern knappast!
Ving    
Vintern är lång – ge den en paus och boka en resa till värmen. Upplev exotiska resmål som Dominikanska republiken, Kap Verde eller Thailand. Tänk på att de finaste rummen går åt först, så boka din drömresa nu!
Apollo    
När vintern känns som mest mörk, kall och tråkig här hemma i Sverige är det enda rätta att packa resväskan och dra till Kap Verde. Här väntar nämligen långa fina stränder, klarblått vatten samt solsken och värme!
Här presenterar TUI sina hotell där All Inclusive ingår i priset. Jämför hotell bland alla möjliga härliga resmål, eller välj ett specifikt land och jämför hotellen där om du redan är helt säker på vart du vill åka.
TUI    
Njut av mat av alla dess slag, glass i stora lass och en drink vid poolen. Bekvämare än så här blir det inte! Här ser du några av våra prisvärda All Inclusive-hotell.
Apollo    
Här är det nästan ofrånkomligt att bli förförd av den mytomspunna atmosfären, de snöklädda atlasbergen i bakgrunden, de världsberömda basarerna eller av att livet är så intensivt och annorlunda i Marrakech.
Öarna Boavista och Sal är våra solsäkra magneter i Kap Verde. Hit reser fler och fler som vill upptäcka något nytt och samtidigt bo bra. Här finns både stora resorthotell för hela familjen och mindre bed and breakfast nära vardagslivet.
TUI    
Hör du till dem som gillar att upptäcka nya platser med familjen och prioriterar att lägga pengarna på mer än boende? Då är TUIs Familjefynd det bästa valet.
TUI    
Kan du tänka dig att byta ut julstress, kyla och mörker mot pålitlig sol, långa stränder och klara, varma dagar? Tänkte väl det, då är Kap Verde något för dig.
Ving    
En resa till Kap Verde är perfekt för dig som vill ha en avkopplande och solsäker vintersemester i ett behagligt klimat. Med Apollo reser du till ön Sal och semesterorten Santa Maria, där du kan välja bland flera fina hotell.
Apollo    
Sida:12Nästa