Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Europa

144 erbjudanden
20 erbjudanden
26 erbjudanden
8 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 403 erbjudanden
Breda carvingbackar, utmanande puckelpister och upplysta backar för kvällsåkning. I Schladming-Dachstein åker man skidor. Den mysiga österrikiska byn är nästan synonymt med vintersport.
Formel 1 bör ses LIVE minst en gång i livet! Vi har paketresor till Monza i Italien 2018 med flyg, hotell, F1 biljetter & transfer. Besök vår hemsida www.beresor.se för mer info skicka ett e-mail på info@beresor.se eller ring 036 71 81 41
Skipass, boende, sänglinne och barnaktiviteter för 2 vuxna & 2 barn från 4977 kr.
Semesterupplevelse med allt från den eviga isen på Kitzsteinhorns glaciärer på 3000 m höjd till Zellersees frusna stränder. Ett utmärkt semestermål för barnfamiljer- här finns allt som behövs: barnpassning, skidskolor, barnliftar, Funslopes med mera.
I våra skidresor till Italien ingår alltid transport, boende och liftkort. Beställ din skidresa idag!
Lion Alpin    
Upplev lyxiga Upper House i Göteborg. Inkluderar generöst stora hotellrum med fantastisk utsikt, en avsmakningsmeny, exklusiv frukost på 25:e våningen, Spa, Gym och Yoga. Boka idag!
Här är paketet för dig som vill unna dig en paus från vardagen, och som uppskattar det där lilla extra. Njut av Toftas vackra natur och mat & dryck i toppklass! Priser från 1 590:-/person. Det är något alldeles speciellt med Tofta herrgård!
Smålands gemytligaste hotell i lyxig lantlig miljö vid Isaberg i Hestra nära Jönköping, Värnamo och Borås. En konferens på Hestraviken känns både avslappnade och inspirerande. Här får man utan tvekan energi till mötet. Sinnen öppnas och trivsel infin...
Villa Val Lemme är ett charmigt jaktslott från 1850-talet, omgivet av vingårdar och genuina italienska byar mitt i det vackra Piemonte. Pris per person och natt: fr SEK 625, gäller vid bokning av hela slottet. Flyg tillkommer.
Här finns mycket att uppleva, bland annat fantastiska termalbad som staden med rätta är känd för. Vill man ha en riktig kultur- och spahelg är Budapest den perfekta destinationen. Ett besök här är inte komplett utan en spaupplevelse!
Apollo