Barnsemester.se Meny

Reseguiden Admin

Erbjudanden i Thailand

Visar 1 - 10 av 12 erbjudanden
Passa på att boka nu - godbitarna går först. Vad sägs om Kap Verde, Kanarieöarna, eller Thailand? Det och mycket mer hittar du i TUIs breda utbud av resor.
TUI    
Upptäck härliga stränder, natursköna badvikar, korallrev, stora marknader, ett intensivt nöjesliv och ett enormt utbud av fantastiska hotell – från handplockade hotell på bästa läge till romantiska resors med kristallblått hav som närmsta granne.
Flyg tillkommer. Vi har valt en ö-tur som tar er till några av våra favoritöar. Alla har de olika karaktärer som ger spännande variation. Vattnet runt omkring öarna är fantastiskt att bada, snorkla och dyka i med vattensikt på upp till 30 meter.
Odenresor    
Airtours 12d - Thailand, Nai Yang Beach, Cachet Resort Dewa Phuket**** inklusive flyg, från 10549:- Här bor du som vill komma bort från all stress och ladda batterierna med sol och bad i vackra miljöer. Hotellets vackra poolområde och lummiga trädgår
Airtours    
Här är Vings noggrant utvalda 5-vingade hotell på populära resmål där ordet drömsemester når en helt ny nivå. Du kan räkna med högsta klass på service, mat och övriga faciliteter. Allt anpassat i minsta detalj för dig som reser utan barn.
Ving    
Glada nyheter, nu har vi öppnat bokningen för våra mest populära resmål & hotell för vintern 2018/2019. Vill du vara säker på att få en plats på ditt favorithotell, eller om du önskar något särskilt rum med t.ex. poolaccess, är det hög tid att boka n
Ving    
Modellen är enkel: en vecka här och en vecka där. Antalet kombinationer är nästan oändligt. Ett partyresmål och ett fridfullt. Eller en träningsvecka följt av en lat vecka på stranden. Transfer ingår mellan resmål och hotell när du förbokar transfer.
TUI    
Airtours 12d - Thailand, Bangtao Beach, Angsana Laguna***** inklusive flyg, från 13949:- Angsana Laguna är ett högklassigt hotell direkt på stranden i Bangtao. Hotellet ser nästan ut som en liten stad och här finns alla faciliteter du kan tänka dig.
Airtours    
Ving är Skandinaviens mest rutinerade golfresearrangör med mer än 50 års erfarenhet av golfresor. De kan erbjuda det mesta för såväl nybörjaren som den erfarne. Från lyxboende till lite enklare alternativ, alltid med närhet till riktigt bra golf.
Ving    
Hör du till dem som gillar att upptäcka nya platser med familjen och prioriterar att lägga pengarna på mer än boende? Då är TUIs Familjefynd det bästa valet.
TUI    
Sida:12Nästa

Jämför priser Thailand

Charter till Thailand  fr. 7 250 kr
Flyg till Thailand  fr. 3 621 kr
Hotell i Thailand  fr. 54 kr/natt