Barnsemester.se Meny

Reseguiden.se

Erbjudanden i Sverige

11 erbjudanden
5 erbjudanden
5 erbjudanden
5 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 41 erbjudanden
Tyrolerbuffé & apfelstrudel samt Umpa-Bumpa med Wenerblecket under kvällen. Vi serverar tysk öl i sejdlar och vid kl. 22.00 blir det dans till musikvärd.Oktoberfestpaket med övernattning, pris: 945 kr pp med del i dubbelrum. Läs mer och boka>>
Låt oss ta hand om dig under julen. Uppesittarkväll med skaldjursbuffé, julkonsert, besök av tomten, Häringes dignande julbord, spökvandring, häst och vagn-tur kring slottet, kalkonmiddag och mycket mer!
Romantiskt weekendpaket på lyxiga Hestraviken, 2 dagar fr 2995 kr/person!
Besök Jul på Liseberg och bo på Gothia Towes. Kom i julstämning på Sveriges största julmarknad med bodar och butiker, isbana, vinteröppna åkattraktioner. Boka idag!
I Eckerö Linjens nöjespåse hittar du allt från musikquiz, tävlingar, lotterier och förstås en hel del underhållning.Vi börjar veckan lugnt med gästmusiker, trubadurer och avslutar med fartfylld partymusik. Hitta din favoritdag att resa med oss.
Vi önskar dig varmt välkommen till god gammaldags julstämning. Julbordspaketet inkluderar herrgårdens julbord med glögg, del i dubbelrum och frukost. Det är något alldeles speciellt med Tofta Herrgård!
Huvudattraktionen i detta välplanerade & bekväma paket är den mytomspunna och mer än 400år gamla Jokkmokks marknad.Utöver det blir det guidade turer till Icehotel i Jukkasjärvi, Jokkmokks Tenn samt Ájtte, svenskt fjäll- och samemuseum. Pris11 490 kr.
Vi vet att det kan vara svårt att hitta resor som funkar med barnens höstlov, så vi har gjort det lite enklare för dig. Välj resa utifrån den flygplats som passar er bäst - och boka den bästa höstlovsresan för just din familj!
Ving    
På Isaberg finns14 MTB leder i alla nivåer och en utmanade SM-bana för XC med branter, hopp och dropps. För den som vill träna extra mycket hopp, dropps, doserade kurvor, terrängvågor m.m. finns MTB-arena vid foten av berget.Övernattning, 3-rätters .
Isaberg Golfklubb i Småland erbjuder två av Sveriges kanske bästa 18-håls golfbanor. Isaberg rankas som Svergies 3:e bästa bana för greenfee spelare. Du bor bäst på Hestraviken, ett natskönt och lyxigt hotell med god mat

Jämför priser Sverige

Flyg i Sverige  fr. 423 kr
Hotell i Sverige  fr. 333 kr/natt