Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Sverige

12 erbjudanden
5 erbjudanden
5 erbjudanden
6 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 47 erbjudanden
På Isaberg finns14 MTB leder i alla nivåer och en utmanade SM-bana för XC med branter, hopp och dropps För den som vill träna teknik finns MTB-arena vid foten av berget. Övernattning, 3-rätters, picknicklunch, frukost o lån av MTB cykel
Besök Göteborg och bo på Gothia Towers med Gothenburg Pass. Över 30 topp attraktioner på ett kort. Sightseeingturer, entré till Liseberg, Universeum och mycket mer. Boka hotellrum med Gothenburg Pass!
Vi vet att det kan vara svårt att hitta resor som funkar med barnens höstlov, så vi har gjort det lite enklare för dig. Välj resa utifrån den flygplats som passar er bäst - och boka den bästa höstlovsresan för just din familj!
Ving    
I samarbete med Lycke golfbana, som varsamt omkransar herrgården, erbjuder vi ett golfpaket till dig som uppskattar det lilla extra i livet. Bor gör du på promenadavstånd till 1:a tee!
Välkommen att upptäcka några av Trollhättan & Vänersborgs fantastiska mountainbikeområden. Helgen den 7-9 september har vi MTB-helger med 3 olika guidade turer i vår omgivning.Övernattning, helpension, badtunna & guidade cykelturer. Läs mer & boka>>
Samla kollegerna & håll kickoff på Åland. Vårt förmånliga kickoffpaket stärker sammanhållningen och skapar minnen för livet. Från 1297:-/ person för båtresa, räkmacka, övernattning, konferensavgift, 2 x kaffe, 1 lunch samt Skärgårdsbord på hemresan.
Resan börjar i Kristinehamn eller Mora och tar dig ända upp till Gällivare i Lappland. Vägen kantas av spännande vildmarksupplevelser och kryddas med inlandets goda mattraditioner. Förbered dig på en resa för alla sinnen.Läs mer och boka>
Succén fortsätter! Bo bekvämt mittemot Liseberg på Gothia Towers, få Prio-entré till Liseberg 1 ½ timme innan parken öppnar med utvalda attraktioner igång. Erbjudandet gäller 8 juli-13 augusti under högsäsongen. Boka sommarens nöje redan idag!
Upplev lyxiga Upper House i Göteborg. Inkluderar generöst stora hotellrum med fantastisk utsikt, en avsmakningsmeny, exklusiv frukost på 25:e våningen, Spa, Gym och Yoga. Boka idag!
Vill ni åka bort och spendera en helg i en lyxig lantlig miljö. Två övernattningar med stor lantfrukost, två 3-rätters gourmetmiddagar, båda med fördrink och kaffe samt en timma i relaxen med massagebad och champagne 2 dagar fr 2995 kr/person

Jämför priser Sverige

Flyg i Sverige  fr. 469 kr
Hotell i Sverige  fr. 385 kr/natt