Reseguiden.se

Erbjudanden i Sverige

Visar 1 - 8 av 8 erbjudanden
Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Bo 5-stjärnigt på Sveriges bästa hotell för romantik, varva ner och koppla av i vårt spa. Boka idag!
Fredagslyx på Häringe. I paketet ingår boende för 2 i svit, en flaska champagne och frukt & choklad på rummet. Dessutom trerätters slottsmiddag och frukost. Pris: 3.990:- för 2 personer.
Checka in och pusta ut! Nu väntar ett spektra av möjligheter, en drink i baren, ett träningspass eller så hoppar du direkt i poolen! Spa ritual, 3-rätters, övernattning, frukostbuffé, entré till Pool lounge & Sport Club. Pris från 1950 kr/ person.
För fjärde gången arrangeras succén Göteborg Vin & Deli mässan helgen den 26-27 april 2019 på Svenska Mässan, hotellpaket med entré, King Size räksmörgås och ett dryckeshäfte. Boka ert mässpaket!
Kär, förlovning eller bröllopsnatt. För er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Junior eller seniorsvit på Gothia Towers i Göteborg inkl. bubbel, choklad och frukost. Överraska och boka redan idag!
Helgen den 6-7 april 2018 arrangeras succén En Öl & Whiskymässa på Svenska Mässan i Göteborg, hotellpaket med entré, högrevsburgare och dryckeshäfte. Boka redan idag!
Njut av en lugn brunch i en avslappnad miljö. Det blir varmrätter av både klassiskt och modernt snitt. Franska influenser kombineras med inspiration från våra kreativa kockar i slottsköket. Lördag & Söndag 11.00 - 15.00 245:-/person
Bo på hotell centralt i Göteborg mittemot Liseberg med gångavstånd till Avenyn. Hotellrum med milsvid utsikt och härlig frukostbuffé, Gym och fritt Wi-Fi. Boka alltid lägsta pris direkt hos oss!

Jämför priser Sverige

Flyg i Sverige  fr. 417 kr