Barnsemester.se Meny

Reseguiden Admin

Erbjudanden i Sverige

Visar 1 - 10 av 12 erbjudanden
Välkommen att ta del av den festliga högtiden Gåsagille på plats i Skåne enligt tradition. Gåsagille är ursprungligen en höstfest till firande av slakten. Vi gör också en tur till Köpenhamn. Pris 5 680 kr, avresa 8nov. Läs mer och boka>>
EkmanResor    
Nordens största science center, fullpackat med en massa coola saker att se och uppleva, ett måste för både vuxna och barn, oavsett väder! Vi erbjuder hotellrum med frukost samt entrébiljetter till Universeum. Boka detta spännande erbjudande!
Vi vet att det kan vara svårt att hitta resor som funkar med barnens höstlov, så vi har gjort det lite enklare för dig. Välj resa utifrån den flygplats som passar er bäst - och boka den bästa höstlovsresan för just din familj!
Ving    
Kvällsbuffé/middag i restaurangen inkl. kaffe från kl.18.00 (Kockens val) samt boende i dubbelrum inklusive frukostbuffé morgonen därpå för endast 735 kr/ person & natt i delat dubbelrum.
Boka ett mötesrum ombord på M/S Eckerö och passa på att njuta av den goda maten ombord. Vi skräddarsyr resan för er och bakar in allt i ett färdigt program med resor, måltider och kringaktiviteter.
I Eckerö Linjens nöjespåse hittar du allt från musikquiz, tävlingar, lotterier och förstås en hel del underhållning.Vi börjar veckan lugnt med gästmusiker, trubadurer och avslutar med fartfylld partymusik. Hitta din favoritdag att resa med oss.
På Gothia Towers bor du bekvämt mittemot nordens största nöjespark! Boka rum med härlig hotellfrukost och välj hur många entrébiljetter som önskas till Liseberg. Erbjudandet gäller under Lisebergs sommarsäsong 28 apr-30 sep 2018. Boka redan idag!
Bo på hotell centralt i Göteborg mittemot Liseberg med gångavstånd till Avenyn. Hotellrum med milsvid utsikt och härlig frukostbuffé, Gym och fritt Wi-Fi. Boka alltid lägsta pris direkt hos oss!
Kär, förlovning eller bröllopsnatt. För er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Junior eller seniorsvit på Gothia Towers i Göteborg inkl. bubbel, choklad och frukost. Överraska och boka redan idag!
Samla kollegerna & håll kickoff på Åland. Vårt förmånliga kickoffpaket stärker sammanhållningen och skapar minnen för livet. Från 1297:-/ person för båtresa, räkmacka, övernattning, konferensavgift, 2 x kaffe, 1 lunch samt Skärgårdsbord på hemresan.
Sida:12Nästa

Jämför priser Sverige

Flyg i Sverige  fr. 442 kr
Hotell i Sverige  fr. 740 kr/natt