Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Mexiko

Visar 1 - 10 av 12 erbjudanden
För dig som söker liv och rörelse på semestern, men fortfarande vill ha turkost vatten och kilometerlånga kritvita stränder nära, är Playa Del Carmen i Mexiko rätt resmål. Staden är uppbyggd kring den livliga huvudgatan 5th Avenue.
Apollo    
De här hotellen har skapats särskilt för vuxna som reser utan barn. Alltid med eleganta poolområden, spa, fitnesspass och flera restauranger. För dig och någon du tycker om – vare sig det är din partner eller syrra.
TUI    
Flyg Sverige - Mexiko t/r, 13 övernattningar på hotell, transfers, Duktiga lokala engelsktalande guider, inkl. utflykter/turer. Barn under 12 år från 15 295 kr
Flyg direkt från Stockholm eller Göteborg till Playa Del Carmen som är en av Yucatanhalvöns största turistorter, med fantastiska stränder och många sevärdheter. Trots att det är en stor turistort finns ändå charmen och stämningen kvar.
Ving    
Vill du ha det stillsamt i Mexiko väljer du Tulum – vill du känna lite drag under flip-flopsen så väljer du Cancun. Med det inte sagt att du även i Cancun kan njuta av sköna dagar med lyxigt Spa och All Inclusive på Vings förstklassiga hotell.
Ving    
Gourmetrestauranger, spa av högsta klass och helt enkelt modern semesterlyx! TUIs Sensatori hotell finns i bland annat Spanien, Grekland, Cypern, Mexico och Jamaica.
TUI    
Signature by Ving är riktiga guldkorn till hotell med 5 vingar. Hotellen erbjuder en kombination av toppläge och högsta klass på både service och faciliteter. Samtliga hotell har en internationell atmosfär av lyx och flärd.
Ving    
Hotellen i Playa del Carmen är många, här finns något för alla smaker och plånböcker. Stranden är i världsklass – flera kilometer lång med kritvit sand och turkosblått vatten. Här kan du spendera många sköna dagar med sol och bad!
Apollo    
På TUI:s fyr- och femstjärniga resorthotell med stora poolområden, aktiviteter och underhållning kan du ta för dig av mat och dryck i toppklass, utan att behöva ta med plånboken!
TUI    
Här presenterar TUI sina hotell där All Inclusive ingår i priset. Jämför hotell bland alla möjliga härliga resmål, eller välj ett specifikt land och jämför hotellen där om du redan är helt säker på vart du vill åka.
TUI    
Sida:12Nästa

Jämför priser Mexiko

Charter till Mexiko  fr. 8 098 kr
All inclusive till Mexiko  fr. 11 298 kr
Sista minuten till Mexiko  fr. 14 548 kr
Flyg till Mexiko  fr. 3 943 kr
Hotell i Mexiko  fr. 193 kr/natt