Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden på Mauritius

Visar 1 - 8 av 8 erbjudanden
Flyg från Sverige till Sydafrika Transport från Johannesburg till lodgen 6 övernattningar på Pestana Kruger -Halvpension. Flyg från Nelspruit till Mauritius 5 nätter på Veranda Paul & Virginie Hotel & Spa Mauritius med halvpension samt flyg hem.
Ving är Skandinaviens mest rutinerade golfresearrangör med mer än 50 års erfarenhet av golfresor. De kan erbjuda det mesta för såväl nybörjaren som den erfarne. Från lyxboende till lite enklare alternativ, alltid med närhet till riktigt bra golf.
Ving    
Vuxensemester är en het trend. Allt fler googlar ”resor för vuxna” och ”barnfria hotell”. Därför har TUI handplockat några riktigt bra vuxenhotell med en åldersgräns på 16 år eller mer. Alla rum och lägenheter har balkong eller terrass.
TUI    
Här presenterar TUI sina hotell där All Inclusive ingår i priset. Jämför hotell bland alla möjliga härliga resmål, eller välj ett specifikt land och jämför hotellen där om du redan är helt säker på vart du vill åka.
TUI    
Hör du till dem som gillar att upptäcka nya platser med familjen och prioriterar att lägga pengarna på mer än boende? Då är TUIs Familjefynd det bästa valet.
TUI    
Bokar du en All Inclusive-resa till Mauritius har du mycket att se fram emot. Att äta och dricka gott, koppla av och vara med i hotellets aktiviteter – när du själv vill. Allt detta och du slipper tänka på vad saker och ting kostar.
TUI    
Här finns hotell som passar dig som söker det mindre och mer genuina boendet på semestern med en personlig atmosfär, snarare än stora hotellkomplex.
TUI    
Vart går drömresan nästa vinter? Välj mellan hotell i Mexico, Thailand, Sri Lanka, Mauritius, Dominikanska Republiken och Vietnam.
TUI    

Jämför priser Mauritius

Charter till Mauritius  fr. 10 498 kr
Flyg till Mauritius  fr. 7 481 kr
Hotell på Mauritius  fr. 490 kr/natt