Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Kroatien

6 erbjudanden
28 erbjudanden
10 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 31 erbjudanden
Härliga Kroatien, vackra Albanien eller majestätiska Montenegro. Här hittar du de mest prisvärda resorna till de ännu relativt outforskade semesterpärlorna som bjuder på pampiga omgivningar och fantastiska badstränder.
Apollo    
Underbara platser, hisnande utsikt, ren lyx .. Med ett klick kommer du se mycket mer av vad vi bjuder.. Kontakta oss gärna! Vi hjälpar dig boka de perfekta boendet!
Omgivet av pinjeskog och med bergen i bakgrunden ligger moderna TUI Blue Jadran precis vid Adriatiska havet. Här kan du njuta av flera högklassiga restauranger, barer och spa-anläggning. Boka rum med poolaccess för extra lyx.
TUI    
Här väntar underskön natur, gästvänliga människor och ett skönt klimat. De flesta turisterna flyger antingen till flygplatserna vid den medeltida staden Dubrovnik, eller till den gamla romarstaden Split.
Konferera vid havet i ljuvligt vackra Kroatien i den mysiga gamla staden Sibenik. I priset ingår flyg t/r + 3 nätter på 4* konferenshotell i twinrum inkl. frukost. samt flygtransfer. Självklart kan vi även ordna resor till andra orter i Kroatien.
Lägg en heldag på en segeltur till Pakleni – du kommer inte att ångra dig! Det finns flera fördelar med att boka din utflykt hos Ving, alla nödvändiga försäkringar finns på plats och alla säkerhetskrav är uppfyllda.
Ving    
Kroatiska pärlan Dubrovnik bjuder på mer än sol & bad! Här har både ringmuren och Gamla stans vindlande gränder använts som inspelningsplatser till den amerikanska tv-serien. I staden finns flera guidade Game of Thrones-vandringar.
Apollo    
Vuxensemester är en het trend. Allt fler googlar ”resor för vuxna” och ”barnfria hotell”. Därför har TUI handplockat några riktigt bra vuxenhotell med en åldersgräns på 16 år eller mer. Alla rum och lägenheter har balkong eller terrass.
TUI    
Liveaboard – en träningsresa med en båt som hotell. Segla på en fullutrustad båt och genomför inspirerande träningspass både på land & till havs. Vi tar oss till de bästa platserna för dagens träning, äter vällagad mat, och tränas av proffs.
Apollo    
Det kroatiska köket är starkt influerat av Medelhavsköket, i synnerhet Italien. Med andra ord kan du förvänta dig härliga kulinariska upplevelser under din resa till Adriatiska havets pärla Kroatien.
Sida:1234Nästa

Jämför priser Kroatien

Charter till Kroatien  fr. 1 498 kr
Flyg till Kroatien  fr. 629 kr
Hotell i Kroatien  fr. 330 kr/natt