Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Grekland

64 erbjudanden
13 erbjudanden
6 erbjudanden
5 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 68 erbjudanden
Boka ett rum där du och den du håller kär kan börja dagen med ett dopp i poolen som tillhör ert rum. Torka sedan i solstolarna på er privata terrass innan ni äter frukost i avskilda faciliteter. SENTIDO Ixian All Suites har en åldersgräns på 16 år.
Ving    
Hos TripX finner du ett välavvägt hotellprogram som tillgodoser de flestas semesterönskemål för en resa till Kreta. I vårt hotellutbud kan du välja mellan små mysiga och charmiga hotell, mellanstora familjehotell eller kompletta resorthotell.
Hotell med hög kundnöjdhet, brett utbud av faciliteter, vackert läge antingen på eller nära stranden – så kan man sammanfatta Apollo Mondo hotellen!
Apollo    
Här finns hotell som passar dig som söker det mindre och mer genuina boendet på semestern med en personlig atmosfär, snarare än stora hotellkomplex.
TUI    
Varför Heraklion? Kretas huvudstad och tillika största stad för tankarna till Venedig, med nyantika byggnader, skeppsvarv och en stor hamn. Heraklions gamla centraltorg är omgärdat av kaféer, butiker och restauranger. Läs mer och boka >>
Norwegian    
Häng med bussarna söderut när vi upptäcker spännande länder och kulturer på vår väg ner till Grekland. Betong och bunker möter god mat och vackra stränder. Sommarresa när den är som bäst. Och roligast eftersom du reser med likasinnade i rosa bussar!
Enklare än så här blir det knappast. Njut av att kunna koppla av med tzatziki, oliver, fetaost, goda tomater och mycket mer – utan att behöva ta fram plånboken. Är inte det en härlig semester så säg!
Ibland är det de små, ombonade hotellen utan tusen faciliteter som rymmer de största upplevelserna. Apollo har plockat ut guldkornen åt dig – charmiga små hotell med en varm och personlig atmosfär.
Apollo    
Cityresa eller sol och bad? På några dagar skapar du minnen för livet, oavsett om det handlar om en lyxweekend i London, en shoppinghelg i New York eller en miniweekend eller kortvecka på Kreta eller Mallorca.
TUI    
Oavsett om du strävar efter god mat, varma bad, vackra stränder, kultur, party eller nöjer dig med en anständig tzatziki som du sköljer ner med ett lokalt rosévin, kommer du trivas på Rhodos!

Jämför priser Grekland

Charter till Grekland  fr. 1 135 kr
Flyg till Grekland  fr. 299 kr
Hotell i Grekland  fr. 232 kr/natt