Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Grekland

10 erbjudanden
6 erbjudanden
7 erbjudanden
7 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 46 erbjudanden
Här väntar en lyxiga semester i en trendmedveten miljö, med en skön & avkopplad atmosfär. Att Mykonos har en egen Louis Vuitton-butik säger det mesta om den lilla ön. Besök partystranden Paradise Beach där världskända DJ:s spelar de senaste hitsen.
Apollo    
Upptäck Greklands fantastiska kust med segelbåt och få full service av svensk besättning ombord. Även för dig som aldrig seglat tidigare!
En semesterlyx utöver det vanliga! Här hittar du Vings alla hotell på Rhodos där det finns rum och lägenheter med poolaccess – Swim out. Starta dagen med ett svalkande dopp direkt från rummet.
Ving    
Vuxensemester är en het trend. Allt fler googlar ”resor för vuxna” och ”barnfria hotell”. Därför har TUI handplockat några riktigt bra vuxenhotell med en åldersgräns på 16 år eller mer. Alla rum och lägenheter har balkong eller terrass.
TUI    
Givetvis är det Grekland vi pratar om! Närmare bestämt Kreta. Ön är full av härliga sandstränder, vacker natur, vandring i världsklass, unika ruiner och ett perfekt klimat. De mest populära badorterna ligger på nordvästra delen av Kreta.
Här finns hotellen för dig som inte vill vara utan din dagliga träningsdos på semestern. Självklart finns även pooler, palmer, solstolar, restauranger och barer – allt för att göra semestern komplett.
TUI    
Ving har vuxenhotell för alla smaker, hitta er favorit här. Hotellrum med poolaccess, All-Inclusive, lägenhetshotell eller romantiska hotell – vad passar er?
Ving    
Boka ett rum där du och den du håller kär kan börja dagen med ett dopp i poolen som tillhör ert rum. Torka sedan i solstolarna på er privata terrass innan ni äter frukost i avskilda faciliteter. SENTIDO Ixian All Suites har en åldersgräns på 16 år.
Ving    
Hotell med hög kundnöjdhet, brett utbud av faciliteter, vackert läge antingen på eller nära stranden – så kan man sammanfatta Apollo Mondo hotellen!
Apollo    
Här hittar du prisvärda resor till Grekland med avresor april - juni. Boka vårens mest prisvärda resa och njut lite extra av din semester. Listan med prisvärda resor fylls på hela tiden!
Apollo    

Jämför priser Grekland

Charter till Grekland  fr. 1 311 kr
Flyg till Grekland  fr. 470 kr
Hotell i Grekland  fr. 404 kr/natt