Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Frankrike

Visar 1 - 10 av 10 erbjudanden
Franskalektioner på förmiddagen, lär känna nya vänner från hela världen på eftermiddagen. Med oss kombinerar du kortare språkkurser med en lugn semester. Nice bjuder på ett härligt klimat, klarblått vatten och fantastisk matkultur.
Priser från 5 995:- ink flyg & 4*hotell med frukost o middag nära liftarna. Över 210km pist sammanbyggt system. 300 soldagar/år. Tax free land med det bästa från Franska och Spanska köket. Svensk destinations service. Direkttransfer till flygen.
Romantikens stad bjuder även på underhållning bland annat i form av Disneyland! Apollo rekommenderar verkligen alla som är i Paris med barn att boka in ett besök till Walt Disneys fantastiska värld.
Apollo    
Åk på en kryssning med Ving! En kryssning är ett perfekt sätt att resa på för dig som vill upptäcka världen. Du får uppleva flera resmål under samma resa i områden som Karibien, Medelhavet, Indiska oceanen, Hawaii, från Dubai och Norra Europa.
Ving    
Här får du ta del av Bordeaux med dess sevärdheter och njuter samtidigt av områdets kulinariska specialiteter, både inom mat och vin. Avresor i maj och september. Pris fr 21990kr. All inclusive
Semestra helt på dina egna villkor i en grandios villa med egen pool, en alpstuga i en grönklädd sluttning eller kanske en modern lägenhet i en världsstad. Med TUI villas väljer du bland över 300 000 semesterhus och semesterlägenheter världen över.
TUI    
Den Franska rivieran är alltid värd ett besök, men bäst är den under vår och tidig sommar, då allt blomstrar. Det är lätt att ta sig runt så du kan välja det resmål som passar dig bäst och sedan besöka de andra som du vill.
Ving    
Den franska huvudstaden är fylld av klassiska sevärdheter som du inte kan undgå att imponeras av. Men också av chica shoppingarkader, konstgallerier och museer med det senaste inom mode, konst och industridesign.
TUI    
Givetvis är det Paris du ska resa till! Här finns något för alla intressen, plånböcker samt mat- och boendepreferenser. Möt våren i magiska Paris – du kommer inte att bli besviken.
Ving    
En njutning för både smaklökar och ögon väntar på denna flodkryssning. Under åtta dagar färdas vi på de två floderna Saône och Rhône genom 23990 kr

Jämför priser Frankrike

Charter till Frankrike  fr. 3 094 kr
Flyg till Frankrike  fr. 471 kr
Hotell i Frankrike  fr. 306 kr/natt