Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Frankrike

Visar 1 - 10 av 15 erbjudanden
Upplev atmosfären, farten och spänningen genom att åka på en Formel 1 resa till Monaco 2018 och se världens mäktigaste biltävling LIVE! Vi har billiga Formel 1 resor till Nice som passar alla plånböcker!
Les 2 Alpes är en av Frankrikes ledande skidorter och rankas som en av de 10 bästa i Europa. Här finns en av världens längsta pister med en fallhöjd på 2 300 m. Les 2 Alpes är mycket snösäkert med en egen glaciär med skidåkning upp till 3 600 m.
Priser från 5 995:- ink flyg & 4*hotell med frukost o middag nära liftarna. Över 210km pist sammanbyggt system. 300 soldagar/år. Tax free land med det bästa från Franska och Spanska köket. Svensk destinations service. Direkttransfer till flygen.
Signature by Ving är riktiga guldkorn till hotell med 5 vingar. Hotellen erbjuder en kombination av toppläge och högsta klass på både service och faciliteter. Samtliga hotell har en internationell atmosfär av lyx och flärd.
Ving    
Här får du ta del av Bordeaux med dess sevärdheter och njuter samtidigt av områdets kulinariska specialiteter, både inom mat och vin. Avresor i maj och september. Pris fr 21990kr. All inclusive
Romantikens stad bjuder även på underhållning bland annat i form av Disneyland! Apollo rekommenderar verkligen alla som är i Paris med barn att boka in ett besök till Walt Disneys fantastiska värld.
Apollo    
Ska man åka skidor en helg ska man göra det i Chamonix! Pris från: 6 295 SEK/person
Xtravel    
Sunweb har upp till 50% rabatt på hundratals sportlovsresor i vecka 8. Res till Österrike, Frankrike, Italien, Andorra, Schweiz och välj mellan flyg, buss eller egen bil. När du reser med Sunweb ingår alltid liftkort , boende och skidgaranti!
Sunweb    
Den franska huvudstaden är fylld av klassiska sevärdheter som du inte kan undgå att imponeras av. Men också av chica shoppingarkader, konstgallerier och museer med det senaste inom mode, konst och industridesign.
TUI    
Nice är Frankrikes femte största stad, en riktig juvel på den klarblåa Rivieran. Staden är känd som lite av landets Rolls-Royce och det är inte särskilt svårt att förstå varför. Njut av sol, bad och spektakulär shopping!
Sida:12Nästa

Jämför priser Frankrike

Charter till Frankrike  fr. 2 205 kr
Flyg till Frankrike  fr. 355 kr
Hotell i Frankrike  fr. 317 kr/natt