Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden på Cypern

9 erbjudanden
5 erbjudanden
24 erbjudanden
5 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 25 erbjudanden
På Cypern är klimatet varmt och härligt under nästan hela året. Där finns massor av små och stora badorter där du kan njuta av solen på en sandstrand. Du får heller inte missa att äta den goda osten Halloumi som traditionellt tillverkas på Cypern.
Hotell med hög kundnöjdhet, brett utbud av faciliteter, vackert läge antingen på eller nära stranden – så kan man sammanfatta Apollo Mondo hotellen!
Apollo    
De här hotellen har skapats särskilt för vuxna som reser utan barn. Alltid med eleganta poolområden, spa, fitnesspass och flera restauranger. För dig och någon du tycker om – vare sig det är din partner eller syrra.
TUI    
Ving har vuxenhotell för alla smaker, hitta er favorit här. Hotellrum med poolaccess, All-Inclusive, lägenhetshotell eller romantiska hotell – vad passar er?
Ving    
Vill du bo bekvämt på semestern, gärna i ett rum med det lilla extra, gäller det att vara snabb för de bästa rummen går åt som smör i solsken. Oavsett om det är balkong med havsutsikt eller rum med poolaccess som är viktigt för dig så finns det här!
Ving    
Vad sägs om att kunna kliva direkt ner i poolen från din egen terrass? Här presenteras hotell som har rum eller lägenheter med poolaccess - Swim Out. Några av dem har helt egna pooler, andra har pool som du delar med dina grannar.
Ving    
Vuxensemester är en het trend. Allt fler googlar ”resor för vuxna” och ”barnfria hotell”. Därför har TUI handplockat några riktigt bra vuxenhotell med en åldersgräns på 16 år eller mer. Alla rum och lägenheter har balkong eller terrass.
TUI    
Det här hotellet är för dig som reser utan barn och vill kunna njuta av lugn & ro. På Sunprime Ayia Napa Suites kan du räkna med fräscha rum, fint poolområde, utvalda viner & vällagad mat – hotellägaren driver flera av Ayia Napas bästa restauranger.
Ving    
Gourmetrestauranger, spa av högsta klass och helt enkelt modern semesterlyx! TUIs Sensatori hotell finns i bland annat Spanien, Grekland, Cypern, Mexico och Jamaica.
TUI    
Här hittar du allt från små toppdesignade boutiquehotell till stora lyxresorts med gourmetrestauranger och spektakulära pool- och spaanläggningar. Här står service i fokus och allt är uttänkt in i minsta detalj.
Apollo    
Sida:123Nästa

Jämför priser Cypern

Charter till Cypern  fr. 2 825 kr
Flyg till Cypern  fr. 1 037 kr
Hotell på Cypern  fr. 178 kr/natt