Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden på Cypern

9 erbjudanden
5 erbjudanden
8 erbjudanden
30 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 30 erbjudanden
På Cypern är klimatet varmt och härligt under nästan hela året. Där finns massor av små och stora badorter där du kan njuta av solen på en sandstrand. Du får heller inte missa att äta den goda osten Halloumi som traditionellt tillverkas på Cypern.
Precis som det låter – allt är inkluderat i resans pris. När du bokar All Inclusive äter och dricker du så mycket du vill av hotellets utbud utan att behöva tänka på notan. Enklare än så blir semestern knappast!
Ving    
Säkra bästa sommarresan med familjen! Se våra tips på hotell som passar till exempel 2 vuxna + 2 barn. Få saker går upp emot semester med de man håller kär!
TUI    
Strandnära läge vid kilometerlånga sandstränder, den perfekta havsutsikten för en romantisk semester eller det lilla extra på något av våra unika Apollo Mondo-hotell – vi har något för alla smaker!
Apollo    
Hotell med hög kundnöjdhet, brett utbud av faciliteter, vackert läge antingen på eller nära stranden – så kan man sammanfatta Apollo Mondo hotellen!
Apollo    
Vill du resa till värmen snabbt och billigt? Då är restresor med charter det bästa sättet, eller sista minuten-resor som det även kallas. En sista minuten-resa innebär att du får flyg och hotell paketerat, oftast till väldigt förmånliga priser.
TUI    
Här hittar du allt från små toppdesignade boutiquehotell till stora lyxresorts med gourmetrestauranger och spektakulära pool- och spaanläggningar. Här står service i fokus och allt är uttänkt in i minsta detalj.
Apollo    
Vad sägs om att kunna kliva direkt ner i poolen från din egen terrass? Här presenteras hotell som har rum eller lägenheter med poolaccess - Swim Out. Några av dem har helt egna pooler, andra har pool som du delar med dina grannar.
Ving    
Vuxensemester är en het trend. Allt fler googlar ”resor för vuxna” och ”barnfria hotell”. Därför har TUI handplockat några riktigt bra vuxenhotell med en åldersgräns på 16 år eller mer. Alla rum och lägenheter har balkong eller terrass.
TUI    
Det här hotellet är för dig som reser utan barn och vill kunna njuta av lugn & ro. På Sunprime Ayia Napa Suites kan du räkna med fräscha rum, fint poolområde, utvalda viner & vällagad mat – hotellägaren driver flera av Ayia Napas bästa restauranger.
Ving    
Sida:123Nästa

Jämför priser Cypern

Charter till Cypern  fr. 1 299 kr
Flyg till Cypern  fr. 599 kr
Hotell på Cypern  fr. 403 kr/natt