Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Albanien

Visar 1 - 5 av 5 erbjudanden
Här har du en härlig utsikt över havet både från solstolen och hotellrummet. Frukostrestaurangen serverar en väl tilltagen frukostbuffé. À la carte-restaurangen är öppen för lunch och middag och serverar en internationell meny.
Apollo    
Albanien är ännu ett relativt outforskat hörn av Europa och tro oss när vi säger att det finns mycket vackert att upptäcka! Sol och värme kombinerat med fascinerande historia, vackra kustlandskap och låga priser.
Apollo    
Apollo har öppnat upp ännu ett Mondo Family Resort! Nybyggt direkt vid den kilometerlånga stranden, här finns allt som behövs för att hela familjen ska trivas – barnklubb, simskola, gratis träningspass och kaffe- och juicebaren Mondo Coffee.
Apollo    
Albanien är fortfarande ganska outforskat, trots vackra stränder och solsäkert väder. Var bland de första att uppleva denna pärla! Bo på något av Apollos hotell som alla ligger nära stranden. Här har du avkopplande dagar med mycket sol och bad.
Apollo    
Underbara Albanien! I detta spännande land, som öppnades upp för omvärlden för inte så länge sedan, väntar en fascinerande historia, vackra kustlandskap och låga priser. Det är billigt att gå på restaurang, ungefär halva priset jämfört med här hemma.
Apollo    

Jämför priser Albanien

Charter till Albanien  fr. 2 698 kr
Flyg till Albanien  fr. 1 610 kr
Hotell i Albanien  fr. 198 kr/natt