Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Albanien

Visar 1 - 7 av 7 erbjudanden
Dhermi är en trendig sommardestination för lokalbefolkningen och lockar nu allt fler nordbor. Här väntar en härlig vit strand och klarblått vacker vatten. Du bor mellan kusten och bergen i en albansk by med genuin lokal känsla.
Apollo    
Underbara Albanien! I detta spännande land, som öppnades upp för omvärlden för inte så länge sedan, väntar en fascinerande historia, vackra kustlandskap och låga priser. Det är billigt att gå på restaurang, ungefär halva priset jämfört med här hemma.
Apollo    
Albanien är ännu ett relativt outforskat hörn av Europa och tro oss när vi säger att det finns mycket vackert att upptäcka! Sol och värme kombinerat med fascinerande historia, vackra kustlandskap och låga priser.
Apollo    
Apollo har öppnat upp ännu ett Mondo Family Resort! Nybyggt direkt vid den kilometerlånga stranden, här finns allt som behövs för att hela familjen ska trivas – barnklubb, simskola, gratis träningspass och kaffe- och juicebaren Mondo Coffee.
Apollo    
Trendigaste resmålet i år är Albanien. En av destinationerna som Apollo erbjuder resor till är Saranda, den albanska kuststaden mittemot Korfu. Den vackra kustlinjen, det varma klimatet och områdets rika historia gör Saranda mycket populärt.
Apollo    
Albanien är fortfarande ganska outforskat, trots vackra stränder och solsäkert väder. Var bland de första att uppleva denna adriatiska pärla! Bo på något av Apollos hotell som alla ligger nära stranden. Här har du avkopplande dagar med sol och bad.
Apollo    
Här har du en härlig utsikt över Adriatiska havet både från solstolen och hotellrummet. Frukostrestaurangen serverar en väl tilltagen frukostbuffé. À la carte-restaurangen är öppen för lunch och middag och serverar en internationell meny.
Apollo    

Jämför priser Albanien

Charter till Albanien  fr. 1 998 kr
Flyg till Albanien  fr. 1 751 kr
Hotell i Albanien  fr. 278 kr/natt