Barnsemester.se Meny

Reseguiden.se

Erbjudanden i Förenade Arabemiraten

Visar 1 - 8 av 8 erbjudanden
Dubai är inte likt något annat, och oavsett dina preferenser kommer du fascineras av detta kontrastrika resmål. Du kan njuta av sol, bad och avkoppling likväl som av shopping i världsklass, ökensafari och skidåkning. Dubai har allt!
Om du bokar en resa till Dubai kan du välja mellan närmare femtio hotell på fem olika resmål, året runt. Och oavsett när du väljer att resa kan du vara säker på en solig semester, där temperaturen i havet sällan går under 20 grader ens på vintern.
Ving    
Upplev prisvärd lyx i Dubai och passa på att kombinera stad och strandliv. Och som pricken över i:et – flygresan tar bara 6,5 timmar.
Apollo    
Dubai är ett häpnadsväckande resmål, världsberömt för sina unika byggnader och med ett solsäkert klimat året runt. I priset ingår flyg, 3 hotellnätter, frukost, transfer, studiebesök, middagskryssning, ökensafari m grillmiddag, citytour halvdag.
Att barnfamiljer trivs så bra i Förenade Arabemiraten är inte särskilt konstigt. Här finns ljuvliga stränder, god mat, barnvänliga hotell och mängder av aktiviteter för både stora och små. Just nu: Grymma familjedeals! Läs mer>>
Apollo    
Ta en välförtjänt paus från vintern och solsäkra julledigheten! Bara några timmar bort väntar sanddyner, sol och hav. Vare sig du reser med familjen, kärleken eller vänner så finns mängder av härliga resmål och hotell att välja bland.
Apollo    
Träning eller poolhäng – varför välja? Ge kroppen en välförtjänt träningsvecka innan julstressen slår till! Just nu har vi kanonpriser på flera av våra populära träningshotell.
Apollo    
Dubai är ett häpnadsväckande resmål, världsberömt för sina unika byggnader och med ett solsäkert klimat året runt. Passa på att kombinera konferensen med att njuta av vita stränder, shoppa loss eller varför inte prova på en ökensafari?

Jämför priser Förenade Arabemiraten