Reseguiden.se

Erbjudanden i Afrika

Visar 1 - 9 av 9 erbjudanden
Vi reser i en liten grupp tillsammans med Johan i de mest intressanta delarna av norra Tanzania med besök till Lake Manyara, Serengeti och Ngorongoro. Avresor 14/3 och 21/3. Svensk arrangör. Kontor i Arusha. GPS i alla safarijeepar.
Kristallklart vatten med fantastisk dykning och snorkling, bra hotell, fina stränder, ett solsäkert klimat och världsberömda sevärdheter. Välkommen till faraonernas land. Just nu får du upp till 5.000:- rabatt/ bokning. Gäller avresor före 10 april.
Ving    
Egypten är ett av de mest solsäkra resmålen, då solen skiner i princip året runt. Här väntar härliga dagar på privata stränder och salta havsdopp i Röda havet, känt för sitt kristallklara vatten och akvarielika undervattensvärld.
Apollo    
Res till Hurghada och Aqua Vista Hotell som erbjuder allt du kan önska dig av en träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor
Apollo    
På Kempinski Soma Bay upplever du förstklassig service och egyptisk gästfrihet medan du njuter av ett vackert poolområde, privat strand vid Röda havet och ett läckert restaurangutbud
Apollo    
Prisexempel; 2 vuxna och 2 barn från 10 000:- . Börja dagarna på stranden, skåla i färska fruktjuicer och låt barnen busa i barnklubben. Just nu har du chansen att göra ett riktigt klipp på familjepaket i vinter eller i sommar.
Apollo    
Avresor dagligen med egen guide och safarijeep. Upplev Serengeti med Anderson's - specialist på Tanzania. Svensk arrangör. Kontor i Arusha. GPS i alla safarijeepar.
Glöm allt du tidigare hört om drömresmål. En resa med Ving till Seychellerna är ingenting annat än en resa till paradiset. Här väntar mer azurblå vatten och vitare stränder än allt annat du tidigare sett.
Ving    
Luta dig tillbaka och njut – med All Inclusive på Kap Verde kan du tryggt lämna plånboken hemma och slippa bekymra dig om semesterbudget och notor. Med All Inclusive på din semester på Kap Verde är mat, glass och dryck betalt i förväg.
Ving