Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Asien

5 erbjudanden
38 erbjudanden
9 erbjudanden
6 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 75 erbjudanden
Denna resa genom Gyllene Triangeln tar dig genom Delhi, Agra och Jaipur där vi upplever de stora maharajornas fantastiska byggnadsverk som Taj Mahal, Amber och Fatehpur Sikri, det myllrande livet på städernas gator och marknader och mycket mer.
Rosa Bussarna erbjuder ett äventyr utöver det vanliga. Vi flyger till Filippinerna för att kunna snorka med valhaj! Dessutom besöker vi vackra ön Malapasqua som är känt för sin dykning. Missa inte detta unika resetillfälle!
Den 23 mars-5 april 2018 reser vi i liten grupp från norr till söder. Sevärdheter och aktiviteter för alla intressen. Resan innehåller bl a Kinesiska Muren, Terrakottaarmén, Sockertoppsbergen och Drakryggens Risterrasser. 14 dagar, 24 900 kr/person.
Kinalotsen    
Huvudstaden Delhi med gamla och nya delen, världsberömda kärleksmonument Taj Mahal i Agra, spökstaden Fatehpuri Sikri och den rosa staden Jaipur med Amber Fort. Högst rekommenderat första gångs resa till Indien.
Från 30 695 kr. per person inkl. flyg, boende, guide och omfattande utflyktspaket ingår. Myanmar är ett av Asiens vackraste och mest fotogeniska länder och har en djupt religiös befolkning.
Flyg tillkommer. Vi har valt en ö-tur som tar er till några av våra favoritöar. Alla har de olika karaktärer som ger spännande variation. Vattnet runt omkring öarna är fantastiskt att bada, snorkla och dyka i med vattensikt på upp till 30 meter.
Odenresor    
På thailändska ön Koh Samui råder ett lugn utan dess like. Resmålet passar dig som vill koppla av i ett exotiskt klimat med det kryddiga, smakrika thaiköket nära till hands. Hitta ditt hotell din semestern här.
Apollo    
Att boka en resa med All Inclusive är smidigt, enkelt och gör semestern stressfri. Slipp diskussionen om var man ska äta och hur mycket det får kosta och bara njut istället av vällagad, smarrig mat!
Dubai är ett häpnadsväckande resmål, världsberömt för sina unika byggnader och med ett solsäkert klimat året runt. Passa på att kombinera konferensen med att njuta av vita stränder, shoppa loss eller varför inte prova på en ökensafari?
Vuxensemester är en het trend. Allt fler googlar ”resor för vuxna” och ”barnfria hotell”. Därför har TUI handplockat några riktigt bra vuxenhotell med en åldersgräns på 16 år eller mer. Alla rum och lägenheter har balkong eller terrass.
TUI