Barnsemester.se Meny

Reseguiden

Erbjudanden i Asien

5 erbjudanden
5 erbjudanden
7 erbjudanden
8 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 37 erbjudanden
Även om Dubai i många fall associeras med lyx och extravagans så behöver det inte kosta skjortan att åka dit på semester. Boka en prisvärd resa med TripX för att kunna unna dig lite extra väl på plats i Dubai.
Även om vi börjar gå mot ljusare & varmare tider nu så vet vi att mörkret & kylan väntar igen nästa vinter. Men häng inte läpp för det, passa istället på att säkra en plats i solen! Lockar Sri Lanka, Thailand, Kanarieöarna eller kanske Dubai?
Apollo    
Vi har tagit fram tre olika, men helt fantastiska paket för dig som just har gift dig eller vill ha en riktigt skön och romantisk semester. Välj mellan Phuket, Koh Samui och Khanom. Läs mer>>
BIG Travel    
I Dubai får du en semester som innehåller allt. Strand, shopping, bra mat & dryck och exotiska upplevelser. Dessutom väntar sol, värme och salta bad – året runt.
Ving    
Följ med Xinya Lu till hennes hemby Zhaoxing. Etniska folkgrupper, natur, landsbygd, äventyr, vandring och mycket annat i den okända provinsen Guizhou. Vi hinner även med Sockertoppsbergen i Yangshuo, där vi cyklar och åker bambuflotte bland bergen.
Kinalotsen    
Vuxensemester är en het trend. Allt fler googlar ”resor för vuxna” och ”barnfria hotell”. Därför har TUI handplockat några riktigt bra vuxenhotell med en åldersgräns på 16 år eller mer. Alla rum och lägenheter har balkong eller terrass.
TUI    
Centara Grand Island Resort har en lyxig standard med sviter för två till fem personer vilket innebär att hotellet passar både för familjen och till er som reser på tu man hand. Vid bokning av hotellet ingår All Inclusive och ett urval av utflykter.
TUI    
Resan passar familjer och dig som vill resa i lugnt tempo. Resan är fylld av roliga, intressanta aktiviteter och besöksmål för alla åldrar. I Shanghai, Yangshuo och Peking lotsar vi till klassiska turistmål, adrenalinkickar och historiska underverk.
Kinalotsen    
Välj en av våra tre Health & Wellness paket: Kom i form på Koh Samui - en av Thailands vackraste öar. Upplev södra Thailands mest orörda område - Khanom. Avkopplande dagar i unik miljö - Phuket
BIG Travel    
Här finns hotellen för dig som inte vill vara utan din dagliga träningsdos på semestern. Självklart finns även pooler, palmer, solstolar, restauranger och barer – allt för att göra semestern komplett.
TUI    
Sida:1234Nästa