Barnsemester.se Meny

Reseguiden Admin

Erbjudanden i Asien

Visar 1 - 10 av 22 erbjudanden
I Dubai får du en semester som innehåller allt. Strand, shopping, bra mat & dryck och exotiska upplevelser. Dessutom väntar sol, värme och salta bad – året runt.
Ving    
Det här är hotell för en paus i tillvaron med älsklingen eller ett barnfritt semesteräventyr tillsammans med bästa vännen. Utmärkande för hotellen är mycket höga kundbetyg, närhet till stranden och en god standard överlag.
Apollo    
Dubai är inte likt något annat, och oavsett dina preferenser kommer du fascineras av detta kontrastrika resmål. Du kan njuta av sol, bad och avkoppling likväl som av shopping i världsklass, ökensafari och skidåkning. Dubai har allt!
Passa på att boka nu - godbitarna går först. Vad sägs om Kap Verde, Kanarieöarna, eller Thailand? Det och mycket mer hittar du i TUIs breda utbud av resor.
TUI    
Res med oss längs Lyckans Väg. Vi utlovar makalös natur, vackra vandringar och spännande möten med lokalbefolkningen. Vi besöker Stenskogen, Yuanyangs risterrasser, det okända Ha Giang, Hanoi och avslutar med lyxkryssning i Halong Bay. 9-25/10 2018.
Kinalotsen    
Här hittar du allt från små toppdesignade boutiquehotell till stora lyxresorts med gourmetrestauranger och spektakulära pool- och spaanläggningar. Här står service i fokus och allt är uttänkt in i minsta detalj.
Apollo    
Hotell, transport, guide, flyg eller hela paketet – du bestämmer själv vad du vill ha hjälp med. Det är din resa, och du behöver inte välja mellan färdiga upplägg. Vi ger tips och skriver reseprogram helt efter era önskemål. Du reser, vi lotsar!
Kinalotsen    
Följ med på ett svindlande äventyr landvägen från Peking, genom Tibet, över Himalaya, till Nepal. Vi reser på världens högsta järnväg, utforskar Lhasa, campar vid Yamdroksjön, besöker Everest Base Camp och åker på safari i Nepals djungler.
Kinalotsen    
Hör du till dem som gillar att upptäcka nya platser med familjen och prioriterar att lägga pengarna på mer än boende? Då är TUIs Familjefynd det bästa valet.
TUI    
Upplev prisvärd lyx i Dubai och passa på att kombinera stad och strandliv. Och som pricken över i:et – flygresan tar bara 6,5 timmar.
Apollo    
Sida:123Nästa